Следва

Editors' choice - Непоносими любовни жестове

Най-хармоничните двойки в българското публично пространство

Иска ни се да ви разкажем за идеалните двойки. Тях ги има, слава Богу, и не само на екрана...

Лица преди 14 години

Има двойки, които са родени един за друг. Или желаят едно и също и се намират лесно, или са успели някак да нагодят желанията си към тези на другия.

Трудна и сложна част от живота е тази, в която намираш идеалния партньор, доверяваш се на интуицията си, но без да се ръкововодиш от нея съвсем, правиш достатъчно компромиси, свикваш с навиците на отсрещния или преодоляваш много свои, не спираш да му вярваш и не спираш да разчиташ на него. И го обичаш. Съвсем просто.

Това са идеалните двойки. Но ние тях не можем да коментиране "отвътре". Защото, колкото и да прозират отношенията между партньорите, знаем, че в публичното пространство, с добър PR, всичко се постига.

Затова ги наричаме хармонични двойки. Защото при тях има общуване, има активност, както и преданост. И всичко това лети във въздуха и се усеща наоколо. И зарежда с оптимизъм. 

При всички избрани от нас дългогодишни двойки присъства и забележителното съзвучие между въздействието на тези личности и техните желания, стремежи и мечти.

Сред тях има и приятелство. Те сякаш се допълват, довършват си изреченията, имат еднакъв хумор или стил, приличат си външно или пък са приятели от деца.

Тези образи извикват усмивки на нашите лица, защото на фона на цялата околна градска елитарност и купищата раздели вътре в нея, се откроява насладата от щастието да видиш Хармонията наоколо, да я усетиш.

Те са известни, и въпреки, че всекидневно са под прицела на всевъзможни медии, успяват да съхранят чувствата си незасегнати и непокътнати, а това, ние искрено вярваме, изисква усилия и разбира се - мъничката доза късмет да срещнеш правилния човек.

И в седмицата на любовта всичко това е важно да бъде разказано.

Тринадесет са, защото четиринадесет е твърде буквално, а да си признаем - петнадесета двойка в подобна  класация просто няма. Или поне не и според нашите критерии.

Затова тази статия остава отворена за всякакви предложения от твоя страна и всичко, което отговаря на по-горните условия, ще бъде добавено, гарантираме!

Още авторски класации на Вю София:

Топ 50 на най-красивите българи

Топ 25 на най-красивите българки над 50

Топ 25 на най-дразнещите личности в бг ефира

Топ 10 на най-хубавите продавачи в София


Топ 10 на най-красивите продавачки в София
 
Десетте най-красиви пухкави дами в БГ ефира

 

More Лица