Следва

We Love: Бионсе в тази рокля от косовски дизайнер

Защо целувките на Дженифър Анистън са "изтезание“ за Джейк Джилънхол?

Ей, да си актьор си е пипкава работа - примерът ни за деня са Джейк Джилънхол и Джен Анистън, които играят двама влюбени в The Good Girl през 2001-ва, но всяко докосване е кошмар, поне доколкото знаем от мъжката страна на историята, защото... 

Celebrities преди 2 години

На снимачната площадка двамата влизат в ролята на колеги, между които пламва романс и, гледали сме филма, любовта на героите е убедителна, но това само свидетелства за колко добри актьори са Джейк и Джен, защото в най-скорошно си интервю актьорът сподели, че му е страшно трудно да работи с Анистън по интимните сцени. Цялата трудност обаче не идва от негативни емоции помежду им, а напротив. Тогава, преди точно 20 години, момчето е било до уши влюбено в красивата си колега: "Беше същинско мъчение да я целувам. Но в същото време това не беше неприятно за мене. Беше смес от хубаво и лошо," казва той.

Джейк добавя, че това е "механичната природа" на любовните сцени и за щастие той успява да скрие истинските си чувства към Дженифър. "Любовните сцени са много неловки, защото в теб са втречени между 30 и 50 души екип, настрана от факта, че после ще те гледа и целият свят. Това не ме възбужда и стимулира. Всичко е много "техническо", което прави ситуацията странна. Всичко е като танц с хореография за пред камерата. И няма никаква разлика между целувките и баталните сцени - и двете трябва да ги изиграеш," добавя красавецът. 

За да избегнат срама, актьорите първоначално се целуват с възглавници по идея на Дженифър, което, колкото и странно, явно е проработило. Джилънхол открито призна, че няколко години е бил влюбен в колегката си, която е почти 12 години по-голяма от него (сега Джейк е на 40 години, а Дженифър на 52). Той каза, че работата с нея не е била лесна за него, а Анистън дори не е знаела всичко това и отбелязва, че Джейк явно умело е крил чувствата си.

Нещата обаче май са минали-заминали, защото вече три години актьорът се среща с модела Жана Кадиер - двойката води затворен начин на живот, защото, според изявление на Джилънхол, неговата 25-годишна любима не обича да бъде в светлината на прожекторите и "Това е една от причините да я обожавам. Обичам я много, тя е прекрасен човек." Джейк също казва, че вече е готов да създаде семейство и да стане страхотен съпруг и баща: "Всичко, което искам, е да бъда добър съпруг и баща. Това наистина искам и сега, след като постигнах много в кариерата си, мога да кажа това с увереност. Не знам дали можех да го кажа преди."

Толкова от миналите и настоящи любовни драми на господина, но узнавайки всичко това, в главите ни започват да хвърчат представи, хипотези, въпросителни от типа "Какво, ако..." - Какво, ако и Дженифър Анистън се беше влюбила в Джейк? Какво, ако бяха щастлива двойка? Отиват си, безпрецедентно. Дайте и вашето мнение в анкетата - коя от дамите "отива" повече на красавеца-Стрелец - по-голямата любима от младостта или по-младата любима от "зрелия живот"?

 

 

Анкета

Какви са ви усещанията - Дженифър или Жана е по- за Джейк Джилънхол?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.