Следва

Големите любовни истории: Том Форд и Ричард Бъкли

Всички носят: Distorted Bag на Acne Studios

Този аксесоар е скучен на вид, когато го видиш на продуктова снимка. Същият този аксесоар обаче има свойството да оживее, когато го хване ръка, когато го докосне рамо, когато заживее истински живот    

All fashion преди 2 години

Distorted handbag на шведската марка Acne Studios е, както всичко от бранда, директен експеримент с модните нагласи и очаквания на хората.



В буквален превод "изкривената" дамска чанта е от актуалната колекция Есен/Зима 2021 на Acne, а когато попадна пред очите ни за пръв път, гледайки ревюто за сезона на Седмицата на модата в Париж, силно се усъмнихме, че аксесоарът ще намери топъл моден прием (четете още: Acne Studios, Fall 2021, READY-TO-WEAR). Оказа се, че грешим. 

В по-големия си размер от 20 на 29 на 8 сантиметра, на цена от 990 евро, в бяло и черно съответно, с къса дръжка и с такава за през тялото, която може да се сваля, чантата се оказа достатъчно практична, за да посрещне нуждите на една вечно тичаща по задачи жена. Кривият фасон е повече от интересен, а закопчалката с логото в цвета на телешката кожа, от която е направена чантата, е шик дизайнерско решение.



По-малката разновидност, с размери 15 х 20 сантиметра, очевидно е предпочитаният избор на много модните жени. Причините са очевидни - мини и микро размерите при чантите са все още хит, а и в това, че най-вероятно не ти достига място в дамската чанта има нещо много секси. Малкият вариант е наличен в черно и цвят коняк. Велурената версия, която непрекъснато виждаме да се разхожда в ръцете на много приятни в стилово отношение жени из целия свят, по наши наблюдения е изчерпана. Остават вариантите от лицева кожа. Ние харесваме това умение - да създаваш мода, сякаш създаваш изкуство. Цялата красота е в очите на гледащия, в този случай - в ръцете на носещия. Много приятно чувство.     

More All fashion