Следва

Ваканцията на известните: Алесандра Амброзио, Ричард Лий и кучето

Много хубави жени: 5 нестандартни модела на VICTORIA'S SECRET, постигнали огромен успех

По повод рождения ден на разкошната Барбара Палвин на 8 октомври (моделът стана на 28), си припомнихме, че когато момичето дефилира за пръв път на подиума на Victoria's Secret, мнозина бързат да заключат, че тя не е достатъчно стройна за демонстрация на бельо. Въпреки че параметрите на красавицата са абсолютно в норма, но не в нормата на жестокия моделски свят от онова време. Независимо от злословията преди десетина години, Барбара направи страхотна модна кариера, доказвайки за пореден път, че една жена може да е супер секси и красива, дори и да не се вмества в обичайните параметри на понятията. Припомняме кои нейни колеги от най-емблематичните разголени ревюта постигнаха подобен успех >>> 

Celebrities преди 2 години

През юни тази година Victoria's Secret обявиха, че променят радикално маркетинговия си курс: никакви ревюта по гащи и сутиени повече и никакви супермодели-"ангели". Компанията, оказала се в центъра на няколко доста шумни скандала в последните две години, днес избира за свои рекламни лица момичета със стабилен професионален бекграунд и силно индивидуално излъчване, а не просто такива с идеални тела. И все пак, хубаво е да се подсетим, че сред моделите на Victoria's Secret винаги е имало такива, които не попадат в общоприетия стандарт, което ни най-малко не им попречва да направят шеметна кариар. Кои са ТЕ? 


Пълният списък на всички ангели на Victoria's Secret от 1997 до днес


БАРБАРА ПАЛВИН

Барбара Палвин дълго понася нападки заради физиката си - фигурата й е обявена за недостатъчно стройна за модел на бельо. Красавицата обаче се бори за правото си да бъде такава, каквато е. Victoria's Secret причисляват лъчезарната хубавица към категорията си "плюс-сайз", макар че на секундата и ние, и вие, бихме възразили, че именно така изглежда здравото женско тяло (четете още: Хелена Кристенсен и другите Снежанки на VICTORIA’S SECRET HOLIDAY 2020 CAMPAIGN).

ТАЙРА БЕНКС

В края на 90-те Тайра става първата афроамериканка, появила се в каталога на Victoria's Secret. От днешна гледна точка в това няма нищо необичайно, но в онзи момент фотосите й се приемат като революция за консервативната компания. В самото начало изборът на Бенкс е несигурен заради прическата й - косите й са невероятно непокорни на стилизиране. Фигурата й, освен другото, е доста далеч от "еталонните" параметри, което не пречи на Тайра да е една от най-сексипалните жени в света и до днес. 

УИНИ ХАРЛОУ

Уини се прочува благодарение на шоуто "Американски топмодел", но голямата мечта на момичето винаги е била участие в ревю на Victoria's Secret. Необичайната й външност (Уини има витилиго - рядко заболяване на кожата) не пречи това въжделение да се сбъдне - през 2018-а Харлоу гордо дефилира на модното шоу на американския бранд. След този момент кариерата й тръгва стремително нагоре и днес звездата на подиумите има престижни договори с най-големите и значими модни марки в света (четете още: Захладня! Следват 5 худита, като на Уини Харлоу и другите). 

КАРА ДЕЛЕВИН

В началото на епохата на пищните ревюта на марките, произвеждащи и продаващи бельо, съществуват много строги ограничения относно параметрите и ръста - всички момичета задължително трябва да са по-високи от 175 сантиметра. Но времената се менят! Кара Делевин участва в две шоута едно след друго, независимо че височината й е едва 170 см. Момичето прави изумителна кариера в модата и киното, става една от музите на Карл Лагерфелд и многократно е звезда в най-гръмките ревюта на всички престижни Модни седмици (четете още: Street Style вдъхновения: Кара Делевин). 

АШЛИ ГРЕЪМ

Каквото и да говорим за Ашли, появата й на ревю на Victoria's Secret бележи повратна точка в историята на компанията. Очевидно е, че тялото й се различава кардинално от стандарта на "ангелите". Но именно тази жена е, която демонстрира веднъж и завинаги, че едно момиче може да е безкрайно съблазнително и привлекателно и с различни от приеманите за "идеални" пропорции. Госпожа Греъм доказва това ежедневно, публикувайки без грам стеснение в профилите си голи снимки (четете още: Голяма гола мацка: Ашли Греъм).  

More Celebrities