Следва

Траурът: етапи, продължителност, как да се справим с него?

Ваканцията на известните: Алесандра Амброзио, Ричард Лий и кучето

Много страстни ни се виждат нещата... 

 

Celebrities преди 2 години

Мигновено след множеството ангажименти на току що приключилата Седмица на модата в Париж, 40-годишният модел Алесандра Амброзио взе куфарите и замина на заслужен отдих в Санта Моника, в приятната компания на приятеля си Ричард Лий. Двойката, също така мигновено бе уловена от папараците - лежерна, в непринудено облекло, с домашен любимец за разкош и изключително страстно споделени емоции (четете още: Ваканцията на известните: Алесандра Амброзио и розовите бикини).  

Алесандра и Ричард са заедно от февруари тази година. За него знаем, че е модел на свободна практика, като никъде не се оказва възрастта му, но по историята на моделското му развитие, го слагаме в графата 35-40. 

Преди да се разгори тази видимо силна любов, красивата бразилка имаше връзка с италианеца Николо Оди. Отделно красавицата има две деца от връзката си с Джейми Мазур.

More from View Sofia

HR Business Lady: Ася Павлова от BILLA България

All About Life преди 1 година

Един шик разговор за бизнес, за човешките отношения, за достойното женско присъствие и триковете на хубавия професионален живот, Ася Павлова започва в BILLA като стажант, днес енергията на компанията не би била същата без нея...

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Тино Пенчев, за правилните места и успеха според Невронауката

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, продължихме с Катерина - стажант в отдел "Корпоративни комуникации", а днес продължаваме с:

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 20 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.