Ким К като водещ на SNL и Светата Balenciaga Троица

Ким К като водещ на SNL и Светата Balenciaga Троица

"Аз съм много повече от красиво лице - аз имам хубава коса, страхотен грим, невероятни гърди и перфектно дупе; аз съм много повече от снимката, която сестрите ми показват на пластичните си хирурзи." 

Като водеща на SNL Ким Кардашян разсмя, впечатли и скандализира веднага щом започна своя откриващ монолог, който беше пълен с нахални коментари към себе си, към целия клан Кардашян и към бившия й съпруг Кание Уест. Публиката - и интернет - погълнаха лакомо всичко това като най-сладък десерт, което ни е свъсем понятно, но нали знаете, че когато в картинката е намесена Balenciaga, ни е трудно да обърнем внимание на каквото и да е друго. Стилната звезда излезе на сцената на SNL в горещо розово кадифено костюмче от френския, което я покриваше напълно от врата до петите. Но това не е единственият Balenciaga look, който мадам Кардашян облече в изминалата събота. Тя посвети деня си на три ансамбъла, които доказват, че настоящата й любовна връзка с Модната къща няма да мръдне наникъде в скоро време. 

С пасивното (а може би и активното) влияние на стила на бившия й съпруг Кание Уест, Ким Кардашиан използва SNL, за да подчертае отличителните силуети на Balenciaga. На път за студиото тя носи дълго розово палто тип анорак от Balenciaga - ода към класическите топли спортни дрехи, които Демна Гвасалия обожава и често проектира. Тя го комбинира със сребърни заострени ботуши, блестяща дамска чанта, слънчеви очила с дебела рамка и големи висящи обеци (все пак, съпоставянето на спортното и официално е подписът на Balenciaga, който никой не може да пресъздаде, а само хора като Ким могат да одухотворят по качествен начин).

След като изпълни монолога си в по-секси, по-тесен тоалет, Кими облече други костюми, не-Balenciaga, по време на шоуто, за да влезе в ролята на Жасмин в скеч от програта на шоуто. Кардашян напусна студиото на SNL, носейки още един аутфит на Balenciaga - този път спандекс костюм с "вградени" токчета, съчетан с рошаво палто с дължина до земята с леко диско усещане. Големите кристални обеци също се върнаха, вероятно готови за афтър парти с целия актьорски състав.

Не е чудно, че Ким прави това, което направи на сцената на SNL този уикенд: тя носи бранда постоянно напоследък - припомняме Защо Ким Кардашян е най-добре облечената на Met Gala 2021 и Gosh! Ким Кардашян в Balenciaga ТАКА. Неоспоримо и категорично тя вече е една от музите на дизайнера - комбинация толкова перфектна, сякаш реализация на божествения и естетически ред на света...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.