Следва

Crystal Magic 101: Полудяваме по кристали като Вики Бекъм, Адел, Наоми и другите...

Адел е корица на ноемврийския Vogue: За музиката, любовта, развода и още...

Секси, искрена, красива 

Celebrities преди 2 години

Певицата е корицата на Vogue за броя Ноември 2021 г., говори за завръщане в студиото и за записването на първия си албум от шест години насам: "Това е емоционално за мен, тази музика, толкова я обичам", казва тя в интервюто. "Винаги съм казвала, че 21 вече не ми принадлежи. Всички останали взеха този албум толкова навътре в сърцата си, че вече не го чувствам свой. Но от предстоящия няма да се откажа. Това е Моят албум. Искам да го споделя с всички, но не, не мисля, че някога ще го даря на слушателите си по този начин." 

Певицата говори за преживяването, болезнено познато на милиони хора - развода, казвайки, че грижите за себе си и работата, която е вложила в създаването на новата си музика, са й помогнали да се справи с тревожността през последните години. "Звукови бани. Медитация. Терапия. Много време, прекарано в самота", така Адел описва усилията си и добави, че времето във фитнеса също е от ключово значение.



"Това беше моето време. Осъзнах, че когато работя, не изпитвам никакво безпокойство. Никога около мен не е ставало дума за отслабване. Помислих си, ако мога да направя тялото си физически силно и мога да усетя това и видя това, тогава може би един ден ще мога да направя емоциите и ума си физически силни. "

Припомняме, че Адел подаде молба за развод със съпруга си Саймън Конецки през 2019 г. Тя и Конецки, който живее отсреща т нея в Лос Анджелис, имат 9-годишен син, Анджело, за когото се грижат заедно. Според певицата новите й произведения не са "песни за раздяла" или "за развод":  "Той не е просто някой от бившите ми. Той е бащата на детето ми", каза тя за Конецки. "Просто с него живеех и не бях щастлива“, обяснява тя за брака им. "Никой от нас не е направил нещо лошо. Никой от двамата не се нараняваше или нещо подобно. Просто искам синът ми да ме види как наистина обичам обичам някого и как въобще трябва да се обичат хората. Това е наистина важно за мен."


Перфектна и любопитно придружена: Адел на финалите на NBA


Тя добавя, че "оттогава съм на нов път, за да намеря истинското си щастие“. Адел се докосва до радостта от любовта с новия си партньор, спортния агент Рич Пол (Четете още: Адел, любимият, Schiaparelli <3). Двамата първоначално са само приятели, но всъщност: "Той винаги е бил там, аз просто не съм го виждала“, казва тя пред Vogue, разкривайки, че двамата се срещат на парти преди няколко години. "Бях малко пияна. Казах: Искаш ли да подпишем заедно? Аз вече съм спортист..." И също така: "Той танцуваше. Всички останали момчета просто седяха... Той танцуваше."

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.