Следва

Шоколадът засилва любовта: Тимъти Шаламе ще е новият Уили Уонка!

Меган Фокс и MGK в сесия на GQ: За любовта и други демони, тоест психичните разстройства

35-годишният модел и четири години по-младото й гадже Колсън Бейкър, по псевдоним Machine Gun Kelly, са най-сексапилната двойка на хоризонта и леко разклатеното им психично здраве никак не пречи на хармонията и любовта

Celebrities преди 2 години

Двамата са заедно от година и половина, макар че дават усещане за много по-дълго влюбване - обяснимо, предвид факта, че и двамата са Телци. Последният им ангажимент заедно спира дъха и покачва либидото само с гледане - нещо, което малко фотосесии, придружени от интервю, могат. Влюбените говорят за запознанството, връзката и обичта си и почти за пръв път признават, че и двамата страдат от психични разстройства.

Актрисата казва, че страда от дисморфично разстройство на тялото, тоест е твърде загрижена за външния си вид и не може адекватно да възприема собственото си тяло, което води до това постоянно да се опитва да коригира измислени от съзнанието и въображението й недостатъци.Това разстройство причинява безпокойство и дистрес, които затрудняват човека на ежедневно ниво и водят до депресивни състояния. 

"Никога не съм истински уверена в себе си. Често поглеждаме някого и си мислим: "Този човек е толкова красив. Животът му най-вероятно е лесен." Но самият той най-вероятно не мисли така," е посланието, което Меган отправя в интервюто. Тя не уточнява как точно дисморфичното разстройство на тялото влияе върху нея, но преди време е говорила подробно за други проблеми с психичното си здраве - през 2009-та след снимките на "Тялото на Дженифър" тя едва не "стига до краен предел", защото постоянно е "сексуализирана във филми и медии".


Меган Фокс на 35! Червено от глава до пети и гаджето за ръка


Гаджето на Меган от своя страна признава, че страда от посттравматично стресово разстройство, което той погрешно нарича "следродилна депресия" в интервюто, отдавайки състоянието си на тежко детство и проблеми с наркотиците. Добавя, че любимата му му дава огромна подкрепа и го вдъхновява да работи по тези проблеми и да говори за тях. "Тя ми помогна да разбера, че е невъзможно да погребеш травмите си. Никой не знае нищо за мен. Хората не знаят колко дълбоко тази заешка дупка се връща в детството ми и колко е свързана с всичко, което тялото ми крие в," казва рапърът.


Vampire Love: Защо MGK носи колие с кръвта на Меган Фокс?!


Меган добавя, че връзката им е доста интензивна и веднага, щом се срещат, се влюбват. "Има светлина за нас, но често заедно отиваме и в подземния свят. Любовта ни е постоянно състояние на екстаз и агония. Не искам хората да мислят, че при нас всичко е идеално. Това е много тъмна история," добавя Бейкър.

Той обаче отбелязва, че никога не е изпитвал такава любов преди да срещне Меган Фокс, и "че е пропилял 30 години от живота си". Припомняме, че тя зад себе си има 10-годишен брак с Брайън Остин Грийн, с когото има три деца, а той има 11-годишна дъщеря от предишна връзка, но не смятаме нищо от историята им за изгубено време - страстта, подкрепата, дори красотата им един до друг говорят друго...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.