Следва

Не ни омръзват, Сара Джесика Паркър и Крис Нот на снимачната площадка на SC, този път в Париж

Шоколадът засилва любовта: Тимъти Шаламе ще е новият Уили Уонка!

Още не сме е отърсили от вълнението, че Т. Ш. ще играе във "Френският диспечер" на Уес Андерсън (с доста голи сцени), а вече ни залива нова вълна екзалтация - той ще е и новият Уили Уонка!

 

Celebrities преди 2 години

Вчера г-н Много Хубав публикува първата си снимка като Уили Уонка, известният приказен герой от романа за "Чарли и шоколадовата фабрика" на Роалд Дал, публикуван през 1964 г. Последно филмова адаптация по книгата е заснета от Тим ​​Бъртън през 2005 г., където Уонка се играе от Джони Деп, а Тимъти ще се превъплъти в главния герой в новата екранизация, наречена само "Уили Уонка“ и разказваща предистория на събитията, описани в книгата. 25-годишният красавец има всичко нужно да бъде Уили Уонка - духовитост, колорит, остър поглед, сексапилна хитрост, магични движения и божествен природен артистизъм - само затова мислим ние и горе-долу всеки в интернет пространството от вчера вечерта. 

Мислено се върнахме към тази история, сладка и зловеща едновременно, и смятаме, освен да препрочетем книгата, да изгледаме и двата филма, правени вече по нея - този от 1971 г. с Джийн Уайлдър в "Уили Уонка и шоколадовата фабрика" на Мел Стюарт и задължително този с Джони Деп (Charlie and the Chocolate Factory, 2005 г.) на Тим Бъртън. Естествено, нужно ни е освежаване, за да направим добро сравнение и да потвърдим потенциалните си предположения, че Тимъти е просто идеален за ролята... 


Филмите, за които всички ще говорят тази есен



Джин Уайлдър като Уили Уонка


Джони Деп като Уили Уонка

В първия кадър от бъдещия филм Шаламе се появява в класически облик с цилиндър и кадифен фрак. Снимките ще започнат всеки момент, тази есен, а филмът по план ще излезе през 2023 г. Новата версия е режисирана от Пол Кинг, работил по "Падингтън" и още доста подобни "детски истории и за възрастни". Нямаме търпение, както и другите фенове на Тимъти, които вече удариха над 4 милиона лайка на публикацията му и едва сдържат емоциите си в коментарите; не бихме отказали парченце шоколад, Тим... 


Нищо по-сладко от Тимъти Шаламе и Тилда Суинтън в Кан!


Припомняме, че според сюжета на историята, Уили Уонка е ексцентричен магнат, който притежава фабрика за шоколад . Един ден той обявява, че иска да раздаде пет билета, с които ентусиазирани деца ще могат да влязат във фабриката му, както и да получат доживотно снабдяване с шоколад. Един от късметлиите ще получи и специална награда. В историята изпъква образът на малкото момче Чарли Бъкет, което живее в много бедно семейство, центалният герой на историята, а кой ще го изиграе нямаме представа, но всички от актьорския състав на филма от 71-ва разкриха, че с нетъпение очакват новата продукция и представянето на Тимъти Шаламе!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.