Материал за хейтъри: Лизо и голата рокля в Лос Анджелис

Материал за хейтъри: Лизо и голата рокля в Лос Анджелис

На 11 октомври рап изпълнителката Cardi B навърши 29 години. Вчера тя реши да отпразнува повода с мащабно парти в Лос Анджелис, чиято тема беше dancehall - уличен ямайски танц, изпълнен със смесица от реге, рап, R&B и други музикални стилове

Но преди някой да се окаже титулован като крал или кралица на дансинга, истинската звезда на партито се оказа Лизо, за чиято поява оставяме да говорят повече снимките, отколкото думите. Смела, нахална, прозрачна, силно непукистка, но същевременно мислена визия, очевидно съобразена с празника и темата му.

Певицата е общо в лила, конкретно - в прозрачна мрежеста рокля с кристали. Приемаме, че това е поредната публична демонстрация от страна на звездата относно важността на позитивното отношение към тялото.

В Instagram певицата редовно публикува снимки в силно разкриващи физиката тоалети и бикини, опитвайки се да докаже с примера си, че къси топове, латексови гащеризони, тесни рокли и мини-къси панталонки не са предназначени само за приносителите на "нулев" размер.


Helloween 2020 не ни разочарова: Cardi B е Медуза, а Lizzo мухата на главата на Майк Пенс?!


Въпреки похвалното старание да демонстрира на света, че това да се приемаш и харесваш точно какъвто си е важно, позицията по темата на Лизо често предизвикват критики. Тази година хейтърите се опълчиха на певицата толкова драстично, че се наложи тя да запише видео, в което разказа как преминава през срама от обидите, като говорейки за това, не може да сдържи сълзите си. 

"Нападана съм за пълнотата и цвета на кожата си, което е наистина обидно. Разбирам, ако не харесвате музиката ми, но не разбирам да не ме харесвате просто заради начина, по който изглеждам", казва в клипа Лизо.

Хубавото е, че нападките от недоброжелатели очевидно не успяват да разклатят устойчивостта на звездата. След като изказа негодуванието си от хейта, Лизо очевидно отново е готова да носи това, което прецени, оставайки вярна на своите позитивни за тялото идеали. Което може и да не е естетически много издържано, но има своята значимост в съвременния свят. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.