Следва

Благодарим ви, че ни светнахте за вашия ботокс

Чао, подпухнали клепачи! Намерихме КРЕМА, от който изчезвате

DEAL OF THE DAY

Face преди 2 години

Origins са американска компания с 30-годишна история и разбиране за козметиката като естествено продължение на биологичния ритъм на собственото ни съществуване. Харесваме ги, защото работят, а новината ни днес е, че на пазара от този месец е обновената формула на най-продавания им GinZing™ Eye Cream, намаляващ тъмните кръгове и подпухналостта в зоната на очите. Наличен в два нюанса, новият крем таргетира уморените очи, за да ги озари и направи по-красиви, увеличавайки хидратацията до небето буквално, с 13 повишаващи влагата съставки.

Тайната на формулата на GinZing™ Refreshing Eye Cream To Brighten And De-Puff се крие в неговите активни, естествено извлечени енергизиращи съставки - Панакс женшен и кофеин от зърна кафе, витамин С и ниацинамид. 

Озаряващите минерални пигменти моментално придават блясък на зоната под очите, а Панакс женшена и кофеина борят уморения вид. Витамин С и ниацинамида тушират тъмните кръгове, а екстрактът от кора на портокал драстично намалява подпухването. Хиалуроновата киселина и маслото от зърна кафе хидратират деликатната зона под очите.

Гребваме малко от свежата оранжева кутийка, нанасяме с нежен масаж около очите сутрин и отново при необходимост през деня. Продуктът е подходящ за всеки тип и цвят на кожата, безопасен за носещите лещи, офталмологично тестван.

Важен съвет от нас - може да нанесете GinZingTM Eye Cream ърху скулите като хайлайтър за моментален блясък. Изключителният ефект ще озари есенния ви ден в секундата, гарантирано от View Sofia!  

GinZing™ Refreshing Eye Cream To Brighten and Depuff е наличен в два нюанса - оригинален и топъл. Препоръчителната му цена е 61 лева.  

More Face