Следва

Клуб разбити сърца: Най-емблематичните книги, които трябва да прочетеш в любовна мъка

Спомени за любов с Дормео

В първите десет минути ти няма да го усетиш. Но на 11-тата, не заради Паолу Коелю, а заради удобството и...

Лица преди 14 години

В първите десет минути ти няма да го усетиш. Но на 11-тата, не заради Паолу Коелю, а заради удобството и комфорта, ще го почувстваш.

Мек, но не прекалено, комфортен, колкото обичат сетивата ти, в изящна спойка с умореното ти от любов тяло, релефен, точно колкото е нужно.

Твоят матрак е част от твоята любов.

Нищо не може да ни убеди в обратното. Може би кухненският плот, мозайката в коридора или носещата колона пред остъкления балкон да стават за сцени на страстта, но за любовта е нужно удобство.

Защото тя, в най-лошия случай, трае 3 години (заради Фредерик Бегбеде, не от лични впечатления), а гаранцията на матраци е цели 12 , т.е. те само могат да удължат удоволствието.

Заради това и още, че са съвременни, че са модерни и че знаят какво се очаква от тях.

Заради това, че освен правенето на любов, на матрака обикновено спиш с любим човек, гледаш го - любимия човек, четеш му на глас (защо не) и просто го обичаш в мир и хармония.

Никога не е същото върху дюшек, пружини или дървена рамка. И няма как да бъде еднакво.

Няма как да запази градусите на телесната ви температура, ако няма специално изработен и усъвършенстван материал – мемори пяна на матраците Dormeo Memory.

Тя усеща и настроенията Ви, докато блажени и в прегръдка се наслаждавате на моментите заедно. В по-бурните моменти, при по-голям натиск - загрява и става мек. А, когато страстите се поохладят, тази вълшебна пяна мигновено реагира и заема по-твърда позиция.

Спиш и се събуждаш благ и отпочинал. Хидролатексът, този еластичен материал от хиляди фантастични мехурчета, разположени в съвършена триизмерна клетъчна структура, позволяват активна и непрестанна циркулация на въздуха в самия матрак, така че да не се задържа влага – веднъж, и втори път – предотвратява задържането на акари и развиването на микроорганизми.

И при все това, държи тялото ти в перфектна позиция.

Dormeo Memory е направен специално за да обичаш, за да си заедно и за да ти е много, много хубаво.

More from View Sofia

More Лица