Следва

Street Style вдъхновения: Седмица на модата в Шанхай SPRING 2022

Classics, darling, или другото име на Calvin Klein Jeans Есен 2021

"In a world full of trends, I want to remain a classic" 

All fashion преди 2 години

Темата за класиката и концепцията за класическото - в изкуството, в модата, в науката, в социалния ни живот, в живота въобще - е безпрецедентно трогваща и интересна, понякога проблематична, но винаги силна и вдъхновяваща. В доста аспекти не сме класици - в желанието си за безкрайна свобода, иноваторство, в готовността за промяна, във влюбено гледащите към различното и по-хубаво бъдеще очи. В други, обаче, класиката ни омайва, дарява с разкош, усещане за естествено връщане към стойностните за духа преживявания - обичаме класическа литература и музика, чиста храна, изгревите и залезите с любим човек, дрехи, създадени по вечна кройка, винаги красиви, винаги секси, винаги на място (върху тялото ни)...

Това за нас е Класиката с главно К, елементите от битието, които носят изконно удоволствие, младо дихание, топли емоции. А цялото това философско въведение е само за да ви съобщим една добра новина, обобщена с няколко думи - Calvin Klein Jeans Fall 2021. Обожаваме бранда, знаете, неговите вечни дизайни и класически модели, а най-новите креации са божествени, минималистични и вдъхновени от овърсайз силуетите, така типични за 90-те. Прави дънки, puffer якета, пуловери в искрящи цветове! Колекцията на Calvin Klein Jeans за есен 2021 акцентира върху деним с нисък въглероден отпечатък и рециклирани платове; тя, с мисъл за бъдещето, съдържа в себе си модели с модернистични графични елементи, монохроматични детайли и сиви тонове, осеяни с матирани и блестящи детайли, които пасват перфектно на аксесоарите от линията.

 

Последните са смели, модерни, провокативни свежи, урбанистични, изтънчени чанти и обувки, които модернизират ежедневното небрежно облекло. Комбинацията от многообразни форми с мат и искрящи текстури е прекроена през класическата за Calvin Klein естетика, но този път към вечно присъщите на бранда тоналности в черно и бежово е добавен и искрящ лайм цвят.

 

Имайки целия този набор от есенни clothing творения, осъзнаваме от една страна, че нищо повече не ни трябва, но още повече притихваме в щастливо възхищение към Calvin Klein Jeans и умението да пречупиш класиката без да отнемеш от вълшебството й - като да сложиш кленов сироп в кафе, зелен цип на черна раница, квадратно деколте на черна блуза, бяло яке в сумрачен ден, широки дънки на стегнато дупе... Да, обичаме класиката, когато тя е Calvin Klein Jeans.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.