Следва

Street Style вдъхновения: Седмица на модата в Шанхай SPRING 2022

Classics, darling, или другото име на Calvin Klein Jeans Есен 2021

"In a world full of trends, I want to remain a classic" 

All fashion преди 2 години

Темата за класиката и концепцията за класическото - в изкуството, в модата, в науката, в социалния ни живот, в живота въобще - е безпрецедентно трогваща и интересна, понякога проблематична, но винаги силна и вдъхновяваща. В доста аспекти не сме класици - в желанието си за безкрайна свобода, иноваторство, в готовността за промяна, във влюбено гледащите към различното и по-хубаво бъдеще очи. В други, обаче, класиката ни омайва, дарява с разкош, усещане за естествено връщане към стойностните за духа преживявания - обичаме класическа литература и музика, чиста храна, изгревите и залезите с любим човек, дрехи, създадени по вечна кройка, винаги красиви, винаги секси, винаги на място (върху тялото ни)...

Това за нас е Класиката с главно К, елементите от битието, които носят изконно удоволствие, младо дихание, топли емоции. А цялото това философско въведение е само за да ви съобщим една добра новина, обобщена с няколко думи - Calvin Klein Jeans Fall 2021. Обожаваме бранда, знаете, неговите вечни дизайни и класически модели, а най-новите креации са божествени, минималистични и вдъхновени от овърсайз силуетите, така типични за 90-те. Прави дънки, puffer якета, пуловери в искрящи цветове! Колекцията на Calvin Klein Jeans за есен 2021 акцентира върху деним с нисък въглероден отпечатък и рециклирани платове; тя, с мисъл за бъдещето, съдържа в себе си модели с модернистични графични елементи, монохроматични детайли и сиви тонове, осеяни с матирани и блестящи детайли, които пасват перфектно на аксесоарите от линията.

 

Последните са смели, модерни, провокативни свежи, урбанистични, изтънчени чанти и обувки, които модернизират ежедневното небрежно облекло. Комбинацията от многообразни форми с мат и искрящи текстури е прекроена през класическата за Calvin Klein естетика, но този път към вечно присъщите на бранда тоналности в черно и бежово е добавен и искрящ лайм цвят.

 

Имайки целия този набор от есенни clothing творения, осъзнаваме от една страна, че нищо повече не ни трябва, но още повече притихваме в щастливо възхищение към Calvin Klein Jeans и умението да пречупиш класиката без да отнемеш от вълшебството й - като да сложиш кленов сироп в кафе, зелен цип на черна раница, квадратно деколте на черна блуза, бяло яке в сумрачен ден, широки дънки на стегнато дупе... Да, обичаме класиката, когато тя е Calvin Klein Jeans.

More All fashion