Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 18.10 - 24.10

Тухличката на Nokia пак в продажба

Почти неразрушимият телефон Nokia 6310 е отново в продажба, по-красив и елегантен, 20 години по-късно

All About Life преди 2 години

Включваме се с чаровно носталгични новини с препратка към началото на 2000-те - Nokia е на път да пусне отново легендарната си 6310 "тухла“, 20 години след първата продажба на телефона във Великобритания. И да, въпреки някои "фини промени“ в дизайна, той включва Snake, най-OG играта в света. 


Nokia 6310, 2001 г.

Практически неразрушимата Nokia 6310 е лансирана за пръв път през 2001 г., а актуализирана версия - 6310i - една година по-късно. Моделът на телефона в крайна сметка е на пазара до 2005 г., а тази годуна получава актуализацията, която заслужава. Очевидно възкръсналата "тухла“ на Nokia включва много от дизайнерските характеристики, които я направиха толкова емблематична на първо време, включително дългия живот на батерията и здравия корпус, носещи вечния й прякор. Междувременно новите намигвания към модела включват по-големи бутони и увеличено меню, което ще се показва на по-голям екран (2,8 инча, в сравнение с 1,8 инчовия екран на оригинала).

"Новата Nokia 6310 приема емблематичния силует на оригинала и го актуализира с някои страхотни нови допълнения, като например голям извит екран, подобрена четливост и достъпност,“ се казва в изявление на Nokia. "Плюс множество класически функции, които познавате и обичате: безжично FM радио, впечатляваща батерия, която може да издържи седмици между зарежданията и нека не забравяме класическата игра Snake. Всичко това е вградено в здрава обвивка“, добавя компанията, "така че да може да поеме "ударите на живота."

Ако искате да се върнете 20 години назад към дните, свободни от социалки и интернет напрежение, или може би просто да си починете от тежкия смартфон пейзаж за малко, новата Nokia 6310 струва £ 59.99 или около 120 лева на българския пазар... Обожавахме този телефон, бихме го обожавали отново. 

More from View Sofia

Party time: гала вечерта в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк, сред гостите Пенелопе Крус, Зак Позен, Ан Хатауей

Celebrities преди 2 години

Снощи Музеят на модерното изкуство в Ню Йорк бе домакин на традиционната си предколедна гала, на която всяка година се награждава филмова звезда за приноса й към филмовата индустрия  

Lunchtime Shopping: Животът на Кейт в 14 рокли и откъде си щипваме същите и ние

Shopping преди 1 година

Откакто Кейт Мидълтън показа ослепителния си годежен пръстен със сапфир през 2010 г., всеки неин моден избор е под стриктно наблюдение. Стотици събития от най-висока официалност, международни обиколки и вековни церемонии, от които извеждаме 14 най-специални рокли и си купуваме подобни, ето ги >>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.