Следва

Г като Гаф - Вицепрезидент на Черни връх или защо трябват стилови консултанти по високите етажи на властта

We Love: Бионсе и Джей Зи на сватбата на сина на най-богатия човек в света

Фантастична двойка! И още една 

 

 

Celebrities преди 2 години

Онзи ден във Венеция се състоя сватбата на 29-годишния син на изпълнителния директор на LVMH и най-богат човек в света, Бернар Арно, Александър, и неговата 29-годишна приятелка - основателката на френската марка за аксесоари Д'Естре - Джералдин Гуйо.

Звездни гости, неописуим лукс, много красота - логични определения за събитие от подобен ранг. Сред гостите особено впечатление направиха и на нас, и на колегите по целия свят двамата абсолютно прекрасни Бионсе, 40, и съпругът й Джей Зи, 51. На тържеството певицата носи копринена синя рокля, супер разголена, но красиво, скрита под черно палто и комбинирана с подходящи сандали и кръгла вечерна чантичка, обсипана с кристали и с дълга верига. Той също е очарователен в скъпия си стегнат тъмен костюм, искряща от белота риза, черна вратовръзка, очила и расти.  

Сред гостите бяха разпознати и много други звезди, включително Фарел Уилямс, но остава неизвестно дали братът на младоженеца Антоан Арно и съпругата му Наталия Водянова са присъствали на сватбата - двамата не се виждат на кадрите. 

Александър Арно е едно от петте деца на известния френски бизнесмен. Той, както и двамата му братя, е роден от втория брак на Бернар Арно. Антоан и по-голямата му сестра Делфин са от първия брак на предприемача.

Александър Арно, изпълнителен вицепрезидент на марката за бижута Tiffany & Co., включена в групата LVMH (сделката бе обявена в края на миналата година) и любимата му направиха малка сватба през юли в Париж - знае се, че церемонията е била интимна и доста скромна. Сега, няколко месеца по-късно, Джералдин и Александър решават да отпразнуват празника в подобаващ за положението на младоженецът и родителите му мащаб.


Красавицата и мосю Арно: редки кадри на Наталия Водянова и съпруг


С Джералдин, която миналата година влезе в списъка на Forbes за „30 под 30“ (който включва най-успешните предприемачи в света под 30 години), Александър се познава от детинство - самият той сподели в Instagram, че се познават от 1998-ма. Кога точно приятелството им прераства в романтична връзка, не се знае с точност. 

Джералдин Гуйо завършва известното лондонско художествено училище Central Saint Martins, а един от най-известните фенове на нейната модна марка е Бионсе.


Александър Арно и Джералдин Гуйо

 

 

 

 

More Celebrities