Следва

Don't get close! Рейтинг на най-опасните знаци в зодиака

Г като Гаф - Вицепрезидент на Черни връх или защо трябват стилови консултанти по високите етажи на властта

Вчера и онзи ден кандидатите за президент и вицепрезидент стартираха предизборните си кампании

All About Life преди 2 години

Едни с посещение на храм в родните места на родителите си, други с видео-обръщение пред болница, трети с физкултурни мероприятия.

Последното бе избрано от действащата в момента двойка, кандидати за втори мандат - Румен Радев и Илияна Йотова. Той реши да покаже, че може да покрие норматив от 50 лицеви опори за минута, а тя, заедно с него, реши да качи Черни връх. Като оставим настрана спорното внушение на този тип мирновременни подвизи - все пак хиляди хора качват ежедневно Черни връх, даже е досадно, ако става въпрос за събота и неделя, защото към върха е по-натоварено отколкото по Витошка в същия ден при слънчево време, както и физическите възможности на господин Радев в стила военната подготовка отпреди 89-та, обръщаме поглед към ансамбъла, избран от госпожа вицепрезидента Йотова за участието й в масовото мероприятие вчера.

Хората, заинтересувани от старта на важната инициатива, наречена кампания за президентски избори, се оказаха силно впечатлени от стила на обличане на Илияна Йотова, описваме накратко - обемно пухено яке в синьо и жълто, сини дънки, пухени ботуши със сребрист оттенък до под коляното, керемидена градска чанта през рамо, вързана коса в характерния ръждив нюанс, перли на ушите.

До нея, президентът на републиката Радев, е в сиво-бежов панталон, синя спортна блуза, двуцветно зимно яке, черни планинарски обувки, кал-протектори, раница. 

Отбелязвайки, че всеки може да се облече както обича на планински поход, като е важно да му е топло и комфортно, недоумяваме защо нещата изглеждат като през 1983-та, особено в случая с госпожа Йотова. Толкова много обем, толкова недобре подбрани текстури, толкова много усещане за вехтост и случайно попадане на мястото са напълно ок, ако не си действащ вицепрезидент от почти 5 години и едновременно с това никой няма интерес към модния ти избор. Когато откриваш обаче кампания, нещата изглеждат затормозяващо небрежни и за съжаление не ни дават възможност да отнесем тази поява на кандидат президентската двойка в друга категория, освен Гаф, особено в частта й с дамската половина. На господин Радев му сменяме панталона с черен, махаме му калците, добавяме тъмно яке, нахлупваме му шапка, тип бейзболна, за да е по-младежко излъчването и го пускаме да катери. Госпожа Йотова или изобщо не я пускаме да катери, или слагаме прав планински панталон, обезателно черен, вталено планинарско яке от качествена марка, задължително в един цвят, раница вместо градска чанта през гърдите, спортни обувки под панталона - отлични избори имат Salomon например, на цени от около 300 лева. Може и чифт вталени ръкавици - за доза женственост.

Позволяваме си стиловата намеса отстрани, защото тази естетика, макар и уикенд, макар и планинарска, все пак бележи начина, по който тези хора третират нас, избирателите. А трактовката им не издава уважение. В този смисъл назначението или поне ползването на услугите на качествен, образован и мислещ стилов и шопинг консултант на Дондуков 2 is a must.

Ето и кадри от останалите предизборни стартове.


Проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева стартираха кампанията си в Карлово


Кандидатите за президент и вицепрезидент Лозан Панов и Мария Касимова - Моасе откриха предизборната си кампания на фона на недостроената детска болница в столицата

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.