Следва

Неговият ли костюм, нейната ли рокля? Много хармонични Уилям и Катрин в Лондон

Don't get close! Рейтинг на най-опасните знаци в зодиака

Нарушители на границите и законите на общуването откриваме от всички зодиакални съзвездия, но всяко от тях има свои мотиви и причини да игнорира правилата. Астролозите обобщават, за да е ясно за всички, какво можем да очакваме от представителите на всеки отделен знак и колко да се пазим съответно, ако усетим опасност... 

Astro преди 2 години

ОВЕН

Нетърпелив, лесно прегарящ знак, Овенът винаги търси начин бързо да разреши проблемите си, както финансови, така и от всякакво друго естество. Особено опасен става, когато обстоятелствата го притиснат в ъгъла. Често смята, че животът е несправедлив спрямо него, чувства се като жертва, затова и вярва, че заслужава снизходителност, ако попадне под влиянието на лоша компания и извърши импулсивна глупост в състояние на страст. С чувство за непогрешимост, Овенът е опасен във връзки, в които другата страна е също с позиция, самочувствие и воля. Битките обичайно завършват зле.   

ТЕЛЕЦ

Мотивите на Телец се основават на т. нар. Архетип на Невинността - той копнее за изгубения рай и неговата чистота, сигурен е, че светът преди е бил по-добър и идеалистично мечтае да сложи собствен ред в нещата, за да върне всичко към неговия произход. В допълнение, Телецът е покровителстван от Венера, която според легендите е символ на равенство и равнопоставен брак, и не толерира несъвместимостта и дисхармонията. На пръв поглед благ и спокоен, дори досадно бавен на моменти, не забравяйте, че за пари Телецът е готов на много (четете още: Да си хванеш милиардер. Може, но трябва да ти е заложено от звездите).

БЛИЗНАЦИ

Сред Близнаците има доста Остап Бендеровци - очарователни измамници, които мечтаят за лесен път към богатството и не признават ничия власт. Техният покровител Хермес е изобилен на всякакви трикове, изключително изобретателен в измамите и вярва, че отровата е лечебна. Съответно никой от околните не подозира за тези му скрити страни. Непредвидим и хлъзгав, Близнъкат излъчва оптимизъм и пълна увереност, че няма безнадеждни ситуации, което може да ви изиграе жестока шега, ако сте близо до тях или сте от самите тях.

РАК

Раците са опасни, защото лесно будят доверие, проникват в самата душа с  присъщите им родителски грижи, добри намерения и инициативи, и ентусиазирано ви правят добро, така че бързо да започнете да ги смятате за свои хора. Точно в този момент Раците обръщат палачинката и започнат бавно да ви всмукват, смятайки, че вече са направили достатъчно за вас и сега имат права над живота ви. Това се случва неусетно: първо ще поискат разрешение за нещо, но ще го направят по свой начин, после ще вземат нещо, без да питат, след това ще се опитат да влязат там, където не са поканени. Обсебващи и едновременно раними, Раците са изключително опасни с характерната им комбинация "предпазливост плюс агресия". Четете още: Тропикът на Рака: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Рак, знак по знак.


Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какви здравословни навици да изградиш


ЛЪВ

Лъвовете са деца по душа. Те са способни да правят опасни глупости за внимание или самозащита, тъй като са емоционално уязвими и трябва да изграждат бронята си. Това ги прави свързани с вечно несигурните Раци, които се опитват да докажат обратното по всякакъв начин. Четете още: Цар Лъв: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Лъв, знак по знак.

ДЕВА

Статистиката показва, че хората, родени под този зодиакален знак, са по-склонни от останалите да се озоват зад решетките. Не говорим за убийства, а за измами, защото отново сме изправени пред подопечните на хитрия Хермес, които предпочитат да търсят лесни начини, да презират властите и да живеят като братя, водени от мотото „Всичко мое е твое и обратното!“ Девите трябва да бъдат „заземени“ с ръчен труд. Четете още: Деметра: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Дева, знак по знак.

ВЕЗНИ

Везните са най-коварният, жесток и опасен знак на зодиака, защото по принцип трудно може да допуснете, че са способни на мръсни трикове. Сладката усмивка на Джоконда може да обезоръжи и най-недоверчивия човек. На пръв поглед Везните са знак за баланс и справедливост, но това е единственият неодушевен обект в целия хороскоп, съответно не е чудно, че нервите им са стоманени, а умствената безчувственост е често явление. Везните няма да търпят несправедливост, особено що се отнася до личните им интереси. Управлявани от Венера, те се подчиняват само на собствените си желания. Четете още: Крехко равновесие: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Везни, знак по знак.

СТРЕЛЕЦ И РИБИ

Най-безобидните знаци, защото са много мили и щедри, с уговорката, че понякога рицарството и чувството за справедливост ги водят в грешна посока. Особено ако родителите в детството са ги притискали с авторитет и сега се налага да действат обратно на това. 

Хората вярват на Стрелец и го следват, макар че в сърцето си той е пират и бунтовник, който няма нищо свято, освен собствените му категорични убеждения в илюзорната му правота. Но за Стрелеца е по-лесно да се преструва, че вярва в себе си, отколкото да признае, че това не е вярно - гордостта му няма да позволи да действа по различен начин.

КОЗИРОГ И ВОДОЛЕЙ

След Рака, Везните и Близнаците, тази два са сред най-опасните знаци на зодиака, защото живеят в емоционална люлка. Те търпят, сдържат се, ограничават се, трупат много в себе си, докато усещат енергиен възход и правят всичко навреме, като работят неуморно. Само че в един момент настъпва „големия взрив“, защото нервите не издържат. Следват тежки емоционални сривове, пристъпи на паника, депресия - всичко това може да породи опасни импулсивни действия, които нарушават границите на другите хора. Така вътрешното дете, потискано дълго време, излиза навън, а в конкретния случай детството рядко е било приятно и тази хора просто не искат да се върнат в тази позиция. Вътрешното дете няма друг избор, освен да започне да тормози околните и да нарушава законите. Ал Капоне е бил Козирог.

СКОРПИОН

Опс, изглежда, че забравихме някого? Точно така, Скорпионите. Но противно на общоприетото схващане, че това е най-опасният знак в света, под него са родени най-малко престъпници и маниаци. Работата е там, че животът на Скорпиона така или иначе не е захарно петле, освен това той чувства добре болката и тъгата на другите хора и често, противно на очакванията, се стреми да разсее тъмнината, да стане светлина в тъмното царство, да донесе лъч надежда. Почти всеки втори детски аниматор, клоун, театрален актьор е роден под този знак или под знака на Овен. Ако Скорпионът се справя зле, тогава най-често той е бил възпитан да се справя зле - точно като Жокера, изигран от Хоакин Феникс, самият той Скорпион. Като цяло този знак не е склонен да върши лоши дела, защото внимава и чувства, че ако нещо се случи, пръв ще падне под куршумите. Скорпионът не може да се нарече страхливец, но определено предпочита да разрешава проблемите мирно.

More from View Sofia

Следвай оригиналa… или брандовете, които останаха верни на себе си

Celebrities преди 1 година

Толкова много и силни интерпретации по темата от култовия сериал на Дейвид Линч – „Туин Пийкс“ останаха завинаги във филмовата енциклопедия на времето, че понякога се загубваме в лабиринта на „Огън, следвай ме“

Истории от живота: трагичната съдба на Мари Дюплеси, куртизанката, за която Дюма написа "Дамата с камелиите"

Celebrities преди 2 години

Мари Дюплеси успява да направи невероятното - момичето от много бедно семейство и без образование, използва ума и привлекателността си, за да завладее столицата на Франция и да стане една от най-известните и богати жени на своята епоха. Какво струва на Дюплеси успеха и защо така и не успява да е щастлива?  

More Astro