Don't get close! Рейтинг на най-опасните знаци в зодиака

Don't get close! Рейтинг на най-опасните знаци в зодиака

Нарушители на границите и законите на общуването откриваме от всички зодиакални съзвездия, но всяко от тях има свои мотиви и причини да игнорира правилата. Астролозите обобщават, за да е ясно за всички, какво можем да очакваме от представителите на всеки отделен знак и колко да се пазим съответно, ако усетим опасност... 

ОВЕН

Нетърпелив, лесно прегарящ знак, Овенът винаги търси начин бързо да разреши проблемите си, както финансови, така и от всякакво друго естество. Особено опасен става, когато обстоятелствата го притиснат в ъгъла. Често смята, че животът е несправедлив спрямо него, чувства се като жертва, затова и вярва, че заслужава снизходителност, ако попадне под влиянието на лоша компания и извърши импулсивна глупост в състояние на страст. С чувство за непогрешимост, Овенът е опасен във връзки, в които другата страна е също с позиция, самочувствие и воля. Битките обичайно завършват зле.   

ТЕЛЕЦ

Мотивите на Телец се основават на т. нар. Архетип на Невинността - той копнее за изгубения рай и неговата чистота, сигурен е, че светът преди е бил по-добър и идеалистично мечтае да сложи собствен ред в нещата, за да върне всичко към неговия произход. В допълнение, Телецът е покровителстван от Венера, която според легендите е символ на равенство и равнопоставен брак, и не толерира несъвместимостта и дисхармонията. На пръв поглед благ и спокоен, дори досадно бавен на моменти, не забравяйте, че за пари Телецът е готов на много (четете още: Да си хванеш милиардер. Може, но трябва да ти е заложено от звездите).

БЛИЗНАЦИ

Сред Близнаците има доста Остап Бендеровци - очарователни измамници, които мечтаят за лесен път към богатството и не признават ничия власт. Техният покровител Хермес е изобилен на всякакви трикове, изключително изобретателен в измамите и вярва, че отровата е лечебна. Съответно никой от околните не подозира за тези му скрити страни. Непредвидим и хлъзгав, Близнъкат излъчва оптимизъм и пълна увереност, че няма безнадеждни ситуации, което може да ви изиграе жестока шега, ако сте близо до тях или сте от самите тях.

РАК

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.