Неговият ли костюм, нейната ли рокля? Много хармонични Уилям и Катрин в Лондон

Неговият ли костюм, нейната ли рокля? Много хармонични Уилям и Катрин в Лондон

Принц Уилям и херцогиня Катрин се повече от шармантни на зеления килим на наградите Earthshot в Лондон вчера.

 

За церемонията двамата 39-годишни членове на британското кралско семейство предпочетоха да облекат дрехи, които вече имат в гардероба си, като помолиха за същото и присъстващите гости - един симпатичен и знатен апел към опазване на природата никога не излишен. 

Катрин е в нежно светлосиньо творение от Alexander McQueen - същото, в което блесна на Bafta 2011 наградите в Лос Анджелис, а Уилям е в кадифено сако в тъмно изумрудено  зелено, забелязано върху тялото му и преди две години, комбинирано в случая с тъмни панталон и поло.   


Вляво: херцогиня Катрин през 2011 г. на Бафта. Вдясно: наградите Earthshot за 2021 г.

Наградите Earthshot се присъждат за пръв път тази година и ще бъдат връчвани през следващите 10 години от Кралската фондация. Те бяха лансирани от принц Уилям и сър Дейвид Атънбъро. Парична награда от 1 милион паунда ще се присъжда на петима участници, чиито решения доказано помагат за решаване на екологични проблеми.

„Действията, които изберем или не изберем да предприемем през следващите 10 години, ще предопределят съдбата на планетата за следващите хиляда години. Бъдещето зависи от нас и ако се ангажираме с него, нищо не е невъзможно. Искам да кажа нещо на младите хора, които ме виждат тази вечер. Ние не направихме достатъчно, за да защитим планетата и да я гарантираме за вашето бъдеще. Но Earthshot е за вас. Ще действаме активно в следващите 10 години и ще намерим решения за възстановяване на планетата“, каза на церемонията Уилям.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.