Следва

Бежова вечер: Анджелина Джоли с пет от децата на премиерата на Eternals

5 неща, които не знаете за Адел

Не би било самоцелно да кажем, че Адел израства на страниците на Vogue. Тя е представена за пръв път на страниците на изданието през 2009 г., когато е само на 20 („Чувствам се напълно готова", казва тя, докато се гледа в специално ушитата рокля на Барбара Танк, която носи на наградите „Грами" същата година)

 

Celebrities преди 2 години

„От тийн до дама!" През 2012 г. тя получава първата си корица на Vogue, след като издава своя невероятен албум "21"; през 2016 г. тя отново краси корицата след издаването на "25"; и сега, пет години по-късно се завръща с корица номер три. Но коя е жената зад този невероятен глас? Ето пет неща, които вероятно никога не сте знаели за Адел.


 

Адел е корица на ноемврийския Vogue: За музиката, любовта, развода и още...


1. Адел пише дебютния си сингъл „Hometown Glory" само за 10 минути. Песента е написана, когато певицата е тийнейджърка, след като майка й се е опитва да я убеди да напусне родния град Тотнъм, за да учи в университет. „Пуснах й парчето в знак на протест и й казах, че оставам", казва Адел пред The ​​Observer Music Monthly. 

2. Адел има фенове във висшето общество (включително британското правителство). През 2009 г. тогавашният министър-председател Гордън Браун изпраща на Адел благодарствена бележка, като изтъква, че певицата поддържа духа на страната висок. Адел връща отговор: „С проблемите, в които страната ни се намира финансово, вие сте светлината в края на тунела. Аз се боря сама с кредитната криза!".

3. Адел публично заявява, че мрази ходенето по червени килими. „Не се чувствам несигурна, просто чувствам, че не искам да правя това. Буквално получавам стомашен спазъм", казва тя веднъж. Но може да ви изненада да научите, че тревогата й се простира и до сцената. „Страхът ми (от сцената) всъщност се влошава", каза тя пред NPR през 2015 г. „Или просто не се подобрява, така че имам чувството, че става все по-лошо, защото досега трябваше да ми е менало." Нейното безпокойство всъщност влияе върху стила й на изпълнение. „С ужаса си от сцената просто не искам да разочаровам хората", казва тя. „Ставам толкова нервна на сцената, че нямам смелостта да импровизирам или нещо подобно." 

4. Певицата има чифт татуировки на ръцете си, едната гласи Paradise, другата - Angelo, името на сина й. „Защото Анджело е моят рай", казва тя пред Rolling Stone. „Всички неща, които наистина харесвам в себе си, той разкрива в мен, освен това е единственият човек, който ми казва не. Управлява ме напълно. Той е шефът и е много смешно за околните да наблюдават това, защото аз съм шефът във всичко останало, визирам работата."

5. Адел веднъж казва на Джеймс Кордън, че е голям фен на Spice Girls. „Това е наистина голямо явление", казва тя - „Техният старт бе велик момент в живота ми. Защото това е силата на момичетата, а тези пет обикновени млади жени се справят страхотно. Казах си: „Искам и аз да изляза на сцената." 33-годишното момиче Адел дори има собствен Spice Girls 10-ти рожден ден. „Винаги съм се идентифицирала с Гери от бандата", разказва тя. - И изведнъж тя си тръгна от групата... това беше първият път, в който усетих сърцето си разбито."

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 12 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.