Следва

Загадката принцеса Шарлийн: пак странни послания в социалните мрежи

Бежова вечер: Анджелина Джоли с пет от децата на премиерата на Eternals

Анджелина Джоли и екипът на Marvel стартират активната промоция на Eternals, най-новият фентъзи филм с персонажите на Марвел Комикс

 

Celebrities преди 2 години

46-годишната актриса се радва на прекрасен съпровод на прожекцията на новия филм в Лос Анджелис. Пет от децата й позират редом с мама пред фоторепортерите.

20-годишният Мадокс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло и 13-годишните Нокс и Вивиен се усмихват гордо до известната си и красива майка. 

Тъмно бежовото творение, носено по повода от Джоли, е с подписа на Balmain, бижутата са Tiffany & Co. и Beladora. 

Захара очевидно е помолила майка си да вземе нещо от гардероба й, защото е облечена в роклята, която Анджелина носи на Оскарите през 2014 г. Красивата, очевидно неостаряваща дреха, е дело на Eli Saab. Останалите сладурчета са в черно, кремаво и отново беж, като ние допускаме, че цялостното стилистично представяне е съобразено с фона, концепцията на филма, както и усещането за заедност в семейството. Иначе, Eternals или "Вечните" е с премиера в САЩ на 5-ти ноември, а режисьор на 26-ия филм в киновселената на Марвел е носителката на Оскар Клоуи Жао.    

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.