Следва

Всичко, което е Адел: цялото изключително интервю, за сина, бащата, болката, музиката и силата

Загадката принцеса Шарлийн: пак странни послания в социалните мрежи

Изключително странното поведение на съпругата на принц Албер - принцесата на Монако - Шарлийн, е повод за слухове, интерпретации и догадки от над година време. В скорошно интервю част от нагласите на принцесата се изясняват, но феновете не изглеждат успокоени, просто сигналите, които излъчва майката на престолонаследника на княжеството са повече от противоречиви  

Celebrities преди 2 години

Съдбата на принцеса Шарлийн, изчезнала от обществения живот на Монако за доста дълго време, не престава да вълнува феновете. Съпругата на Албер II от време на време налива масло в огъня, появявайки се с бръсната глава, публикувайки мистериозни видеоклипове с двусмислен текст или позирайки за снимка, облечена като монахиня. Всичко това се случва на фона на продължителния престой на принцесата в Африка, където според официалната версия тя пребивава поради сериозно здравословно неразположение. 

Наскоро Шарлийн даде интервюта за местни медии, в които говори за здравословното си състояние и желанието да се върне у дома, за да види децата и съпруга си. По-рано този месец пък съпругът й направи изявлението, че принцесата може и да успее да се върне в Монако до края на октомври, въпреки че окончателното решение е в ръцете на лекарите. Припомняме, че Шарлийн е в Южна Африка, където пристигна с екологична мисия, от месец май тази година.

В интервю, част от което бе публикувана в Instagram профила на кралската особа, принцесата подчерта желанието си да се върне в Монако. „Тогава не бях добре. Имах инфекция, заради която веднага отидох при лекар. За съжаление, това ме забави тук, в Южна Африка, за няколко месеца. Минах през много успешно лечение. Сега се чувствам много по-силна”, казва Шарлийн.

Принцесата споделя още, че й предстои една последна интервенция, след което "няма търпение да се прибере при децата си, които ужасно й липсват“. "Мисля, че всяка майка, разделена от децата си в продължение на месеци, се чувства точно като мен." Освен че иска да се прибере у дома, кралската особа изразява желание да участва в инициативите на фондацията й за борба с бракониерството и защитата на носорозите. Това изявление озадачи кралските фенове, които забелязаха двупосочните сигнали, идващи от Шарлийн. В пресата от няколко месеца се носи слух, че съпругата на принц Алберт иска да се върне в родната си Африка и да живее отделно от съпруга си. „Решена съм да се върна в региона Квазулу-Натал и да продължа работата, която започнах, както направих в други африкански страни и в самата Южна Африка“, казва в друго интервю от последните дни принцесата. „Спасяваме животи и в момента имаме вид, който е на ръба на изчезване. Не мога да седя и да позволя това да се случи."

Това не е първата публикация на Шарлийн, която както нейните фенове, така и кралските рецензенти намират за изключително противоречива. Много от тях вече са изградили съгласувани теории за бъдещето на принца и принцесата на Монако - визират се фактическа раздяла и дори евентуален развод, независимо че принцът на Монако - Албер, ги отрича, вярно, твърде витиевато. Дали някоя от тезите за непреодолими проблеми в брака на кралското семейство ще се окаже истина е трудно да предвидим, но определено следящите сагата на Грималди намират официалните изявления на Шарлийн и Албер за неубедителни и силно подозрителни. Що се отнася до нейното лично здравословно състояние, ситуацията изглежда още по-сложна за обяснение. Дано да е добре, стискаме палци на тази горда и интересна жена. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.