Загадката принцеса Шарлийн: пак странни послания в социалните мрежи

Загадката принцеса Шарлийн: пак странни послания в социалните мрежи

Изключително странното поведение на съпругата на принц Албер - принцесата на Монако - Шарлийн, е повод за слухове, интерпретации и догадки от над година време. В скорошно интервю част от нагласите на принцесата се изясняват, но феновете не изглеждат успокоени, просто сигналите, които излъчва майката на престолонаследника на княжеството са повече от противоречиви  

Съдбата на принцеса Шарлийн, изчезнала от обществения живот на Монако за доста дълго време, не престава да вълнува феновете. Съпругата на Албер II от време на време налива масло в огъня, появявайки се с бръсната глава, публикувайки мистериозни видеоклипове с двусмислен текст или позирайки за снимка, облечена като монахиня. Всичко това се случва на фона на продължителния престой на принцесата в Африка, където според официалната версия тя пребивава поради сериозно здравословно неразположение. 

Наскоро Шарлийн даде интервюта за местни медии, в които говори за здравословното си състояние и желанието да се върне у дома, за да види децата и съпруга си. По-рано този месец пък съпругът й направи изявлението, че принцесата може и да успее да се върне в Монако до края на октомври, въпреки че окончателното решение е в ръцете на лекарите. Припомняме, че Шарлийн е в Южна Африка, където пристигна с екологична мисия, от месец май тази година.

В интервю, част от което бе публикувана в Instagram профила на кралската особа, принцесата подчерта желанието си да се върне в Монако. „Тогава не бях добре. Имах инфекция, заради която веднага отидох при лекар. За съжаление, това ме забави тук, в Южна Африка, за няколко месеца. Минах през много успешно лечение. Сега се чувствам много по-силна”, казва Шарлийн.

Принцесата споделя още, че й предстои една последна интервенция, след което "няма търпение да се прибере при децата си, които ужасно й липсват“. "Мисля, че всяка майка, разделена от децата си в продължение на месеци, се чувства точно като мен." Освен че иска да се прибере у дома, кралската особа изразява желание да участва в инициативите на фондацията й за борба с бракониерството и защитата на носорозите. Това изявление озадачи кралските фенове, които забелязаха двупосочните сигнали, идващи от Шарлийн. В пресата от няколко месеца се носи слух, че съпругата на принц Алберт иска да се върне в родната си Африка и да живее отделно от съпруга си. „Решена съм да се върна в региона Квазулу-Натал и да продължа работата, която започнах, както направих в други африкански страни и в самата Южна Африка“, казва в друго интервю от последните дни принцесата. „Спасяваме животи и в момента имаме вид, който е на ръба на изчезване. Не мога да седя и да позволя това да се случи."

Това не е първата публикация на Шарлийн, която както нейните фенове, така и кралските рецензенти намират за изключително противоречива. Много от тях вече са изградили съгласувани теории за бъдещето на принца и принцесата на Монако - визират се фактическа раздяла и дори евентуален развод, независимо че принцът на Монако - Албер, ги отрича, вярно, твърде витиевато. Дали някоя от тезите за непреодолими проблеми в брака на кралското семейство ще се окаже истина е трудно да предвидим, но определено следящите сагата на Грималди намират официалните изявления на Шарлийн и Албер за неубедителни и силно подозрителни. Що се отнася до нейното лично здравословно състояние, ситуацията изглежда още по-сложна за обяснение. Дано да е добре, стискаме палци на тази горда и интересна жена. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.