Следва

„Дългото сбогуване“ на Симеон Стоилов

News Екстаз: Нови имена, годежи, прически, колекции и още от последната седмица

Седмица 42-ра/43-та от годината изглежда така: 

Events преди 2 години

Започна предизборната кампания за президентските + парламентарни избори

... but you already know. И все пак по-интересно в родната ни действителност в момента няма, така че очаквайте още много стилови, нумерологични и астрологични включвания относно the next mister president и всичко наистина интересно от политиката, засега напомняме най-важното с гифчето по-долу:

 

via GIPHY 


Г като Гаф - Вицепрезидент на Черни връх или защо трябват стилови консултанти по високите етажи на властта


Меркурий и Юпитер вече не са ретроградни!

Повече, и да искате, няма да чуете нищо за Ретрограден Меркурий до средата на януари 2022г. Подробности в Седмичния ни хороскоп, а с няколко думи: по-добра и спокойна комуникация, приятни и невъзпрепятствани пътувания, по-раздвижен, секси и безпроблемен любовен живот, по-малко (дори почти никакви) спънки в работата, особено що се отнася до работа с технологии и интернет!

Адел пусна нова песен за пръв път от 6 години, интернет полудя

Чуйте ТУК, става дума за развода и е силно емоционално наситена. Другото специално около много отслабналата красавица е, че е корица на ноемврийския американски Vogue, което ни кара да ви припомним 5 неща, които не знаете за Адел.

Кортни Кардашян сгодена отново!

За Травис Бейкър, с когото са заедно от началото на тази година. Хубаво, наистина, а те са провокативни и готини - припомняме ТУК и ТУК, а надолу изброяваме някои от най-готините им модни моменти заедно...

Зендая се облече божествено на премиерата на дългоочаквания Dune в Лондон, Тимъти Шаламе - не толкова

Сладки хора, често работят заедно, но винаги Зендая изглежда в пъти по-привлекателна и "на място" от Тимъти на Червения килим, но всеки със стила си, когато говорим за холивудски звезди, нали така?

Chloe стана първият луксозен дизайнерски бранд с B Corp сертификат

В сложния свят на еко стандартите и сертификатите, от OEKO-TEX, през GOTS до Fair Trade, B Corp е най-строгият и взискателен критик, изискващ от марките да отговорят на 300 въпроса и критерия относно техните социални и екологични въздействия. Отговорите им се оценяват по точкова система, а марките трябва да имат поне 80, за да бъдат сертифицирани от B Corp; само 3 500 марки от общо 100 000 пробвали са удостоверени с въпросната чест. От вчера Chloe е в листа като единствено представителство от луксозния дизайнерски моден сегмент.

Batsheva X Laura Ashley

#АлисаВСтранатаНаЧудесата, #fairycore, #мечти, #зайчета. Новата колаборативна колекция на Batsheva с Лаура Ашли, говорим за 15 парчета, вдъхновени от викторианска Англия, включително престилки, готварски ръкавици и божествени рокли за малки и големи жени, е налична ТУК.

Кание смени името си

Г-н Уест вече се казва Йе (Ye), по "лични причини" (така е обосновано искането му в Съда в Лод Анджелис), но всъщност по християнски мотив, Йе е най-много използваната дума в Библията и означава "Ти" от староиврит. Той също така има и нова прическа.

Fendi и Skims май-май колаборират

Адашите Ким Джоунс и Ким Кардашян, по слухове, готвят обща колекция за Fendi. Затова съдим по изтекли снимки в Инстаграм, които вече са свалени от мрежата, но ние сме факири-stalker-и и намираме този сет бельо, който изглежда много найс...

The Weeknd отложи турнето си 

Който има билети за After Hours, световното турне на the Weeknd, планирано за края на тази година, може да си ги поднови за края на 2022 или да получи парите си обратно. Певецът казва, че иска да направи "нещо много по-голямо и специално", но ние (вярваме му, де) си знаем, че прясно влюбеният човек не може да работи много-много, ето какво имаме предвид.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.