Следва

Как да различим коронавирус от настинка: основните признаци

Всичко, което е Адел: цялото изключително интервю, за сина, бащата, болката, музиката и силата

"На път за Heart & Hustle, частна фитнес зала в Западен Холивуд, където ще се присъединя към Адел за тренировката й в понеделник сутрин, имам ясното усещане, че Кралицата на сърцата е на път да спечели и мен", казва Аби Агуайър, авторката на това разтърсващо и разголващо интервю за Vogue  

 

Celebrities преди 2 години

Това е неизбежно до известна степен. Адел прави тежки сесии за вдигане на тежести и кръгови тренировки всеки ден, по два пъти на ден, ако се чувства тревожна или под стрес. Вярно е също, че след като светът се побърка от значителното ви отслабване и излъчи много неинформирани теории и гръмки мнения за тази промяна във формата ви, един от начините да поставите рекорд и да покажете верния път към стройното тяло би бил да поставите журналиста в шах, канейки го във фитнес залата ви (четете още: Адел: непосилната лекота на 50-те килограма плюс).

Когато тя пристига през задната врата, облечена в спандекс от глава до пети, съдбата ми е предрешена. Адел не е просто готина, тя напомня величествена тухлена къща с красив вид и изразени структурни форми. Heart & Hustle е удобно спортно заведение, собственост на две момчета. Задният вход е проектиран да прилича на нещо от Goodfellas-и един от тях, Грег Миле, е тук, за да води нашата тренировка. След минути Адел ще отиде на гръбния тренажор, а аз се разхождам около друга машина, вече задъхана.

Адел започва да ме засипва с въпроси, като ги хвърля набързо по този обезоръжаващ начин, който ви принуждава да направите същото. Когато такъв тип разговор се поддържа за определен период от време, това прилича на изповед с турбо скорост, което може да бъде предадено само с непрекъсната времева линия.  

Две минути и 50 секунди след това Адел споменава, че има лошо оформен гръб. Казвам й, че имам два хлътнали диска. Установяваме, че тя има същите ошипени дискове на гръбнака (L5 и L6). След три минути и половина, докато крача усилено на кростренажора, Адел отбелязва: „Винаги съм малко махмурлийка в понеделник сутрин". Карантината ме превърна в дегустатор на вино седем вечери в седмицата, казвам й. Тя кима и казва: „Става все по-ранно пиенето."

Шест минути по-късно Адел казва, че вероятно прекарва повече време с мистър Миле в последните три години отколкото с всеки друг. „Сума ти хора излязоха пред камерите и казаха, че са ме обучили на новия ми режим", разказва тя. „Идиоти. Никога през живота си не съм ги срещала!"

След девет минути и половина питам дали COVID й повлиява емоционално. Адел отговаря, че голяма част от емоционалните неща, през които преминават нейните приятели сега, тя преживява през годината по-рано, по време на развода си. (Адел е омъжена за изпълнителния директор на благотворителна организация Саймън Конецки в продължение на две години. Двамата имат деветгодишен син Анджело.) „Всеки трябва да се изправи пред своите демони, тъй като има толкова много време, което няма с какво да запълни. Познатите ми сега се сблъскаха с изолацията. При мен това дойде предишната година."

Единадесет минути по-късно сме обратно в темата за алкохола и локдауна. „Първото ми аварийно бягане до магазина беше за "Шептящия ангел" и кетчуп", казва Адел, имайки предвид любимото си розе. „Шептящият ангел ме превръща в лаещо куче, обратно на името си, не ме кара да шепна."

След дванадесет минути: казвам й, че когато падна локдауна, се чувствах като Еди, излизаща от Сивите градини. „Аз пък имам някои от най-лошо врастналите косми, които съм имала в живота си", отговаря тя. 

Продължаваме така един час, докато Адел преминава през всяка машина за тежести, а аз сдавам багажа точно като човек, който не е виждал вътрешността на фитнес от 2016 г. Тя прекарва тук много дни и нощи по време на пандемията, като докато тренира гледа филм, пуснат по телевизора. Серията "Роки" й е любима, което може частично да обясни боксовите ръкавици, закачени на стената наблизо.  

Адел ще пее няколко пъти през деня, който прекарвам с нея. Подходящо е, че първият път, когато го прави, е да изпее песен от саундтрака на Роки - песен, която, ако сте гледали някой от филмите, вероятно ще извика кадри на забавен каданс с нацепения и лъснал от мазила Силвестър Сталоун, който се втурва на плажа с шорти на делфинчета и чорапи.

Вместо това си представете една Адел, която сега е също толкова атлетична, колкото и нейният глас, която прави дълбоки клякания с Бог знае колко килограма на раменете си, прибавяйки от уникалното си хрипливо вибрато: „Ставам силноооооо!".

Домът на Адел в Бевърли Хилс много прилича на английска вила, с изключение на това, че е някъде от порядъка на 6500 квадратни метра. Срещам я там след тренировката ни и се настаняваме на диванни столове в английската й градина. Тя носи кашмирен панталон и елегантно бяло сако, само едно от копчетата на което е закопчано, разкривайки тънка фигура на пясъчен часовник и деколте без сутиен.

Адел полага усилия да защити гласа си, особено след като през 2011 г. претърпява операция, за да спре кръвоизлив в гласната струна. Така че изглежда важно, че когато питам какви събития водат до нейната Година на тревожност, тя започва с две участия, които трябва да отмени през лятото на 2017 г. „Мислех, че ако гласът ми веднъж излезе в почивка, повече няма да иска да се върне", казва тя. „Това се случва често. Инерцията изчезва".  Представленията са на стадион „Уембли" и отмяната им означава едновременен отказ на 200 000 души. „Не ми бе позволено да пея, защото не бях добре, възстановявах се от операцията преди години. Бях съсипана." 

„Отдавам този етап в живота си на Сатурн", казва Адел и показва татиуровката на лявата си китка. Виждам планетата Сатурн, с рисунка на Лос Анджелис в средата. "Тук скъсах нишката и изгубих сюжета. На Сатурн му трябват 28-30 години да се извърти около Слънцето и да се върне в позицията, в която е бил, когато сте родени, обяснява Адел. - Когато се върне, нарича се Сатурното завръщане, това може да разтърси живота ви", казва тя. „Започваш да се питаш: кой съм аз? Какво искам да направя? Какво ме прави щастлив? Всички тези въпроси... ".

Тя не обвинява Сатурн за развода си и за завръщането си в изходна позиция, но това е един от резултатите. „Просто преглеждам случващото се и не съм ок", казва тя. „Никой от нас не направи нищо лошо. Никой от нас не нарани другия или нещо подобно. Аз просто исках синът ми да види как обичам и съм обичана. Това е важното за мен." Тя казва, че с Конецки приключват известно време преди да кажат на хората. (Адел подава молба за развод през 2019 г.) „Оттогава пътувам, за да намеря истинското си щастие."

Как протича оздравителният процес? „Терапевтът ми каза, че трябва да седна и да се вгледам в моето малко, седемгодишно аз. Защото малката Адел е оставена сама. И аз трябваше да седна с нея и да се вгледам в начина, по който се чувствам сега, вече пораснала. Да се върна към проблемите с баща ми, които избягвам. "Въпросите, които си задавах, бяха трудни: Трябва ли някой, който ти е близък, да те обича истински, когато си малък и да те превърне в свой приоритет? И ако не стане така, можеш ли да свикнеш с мисълта? Връзката ми с мъжете като цяло, през целия ми живот, винаги опира до: Ти ще ме нараниш, така че аз ще нараня първо теб. Това мислене е абсоюлтно токсично и пречи да намерите щастие."

„Фитнесът обсеби личното ми време. Осъзнах, че докато тренирам, не усещам никаква тревога. Първоначално въобще не ставаше дума за отслабване".

Адел уточнява: „Понякога, със собствения ми син, ми се случваше той да говори с мен по определен начин, от който аз се затварях и обиждах. Заради моето шибано вътрешно дете. Аз приемах лично елементарни неща от типа: „Не, не искам да си лягам", считах го за обида. В отношенията с мъжете генерално Адел заема отбранителна позиция, очаквайки нещата да не се получат. „От теб зависи да не се разпадаш от това, когато си млад обаче е по-трудно, защото нямаш опита." 

Бащата на Адел, Марк Евънс, уелски водопроводчик, умира от рак през май тази година. Връзката им отдавна е сложна. Майката на Адел, Пени Адкинс, се разделя с него малко след раждането на Адел и отглежда дъщеря си сама - първо в Тотнъм, след това в Брикстън, а по -късно - в Западен Норууд. След като Адел става известна, Евънс продава историята й на вестник Sun. Адел отива да види баща си, преди той да умре: „Знам, че ме обича, всъщност успяваме да се помирим, преди да умре", казва ми тя. „Когато си отиде, получих странна физическа реакция. Целият ми страх ме напуска. А майка ми се оказа невероятна, когато баща ми бе в последната фаза на рака, тя беше неотлчъно до него, за да му помага." 

Какво вади певицата от състояноието на постоянна тревожност? „Много терапия. Много медитация. Лечение със звук. И много, много време, прекарано насаме." Фитнесът е ключов: „Това е моето време. Тренирайки, изпитвам радост. Изобщо не става дума за отслабване. Мислех си, че ако мога да направя тялото си физически силно и да го почувствам такова, тогава може би един ден ще мога да направя същото с емоциите и ума си." Започва с долната част на гърба и корема: „Имам слаб гръб, което наложи и секциото." (Когато по-късно говоря с треньора й Миле, той потвърждава, че целта не е загуба на тегло - „Става все по-силна, физически и психически. Тя наистина се включи осъзнато в тренировката и особено в силовите тренировки. Дори започна да прави двойни сесии."). Четете още: Адел: "Вече не плача-потя се".

Напредъкът е бавен и далеч не праволинеен. „Предпочитах да прекарам някоя готина нощ с приятелите си", казва тя, „но след това се будех в паника, с усещането, че идва цунами." Като Телец, тя обича да планира нещата, затова намира непредсказуемостта на тревожността си за много мъчителна. „Спомням си, че седях там с двама мои приятели" - посочва към масата в дъното на градината - и казах: Кога ще спра да се чувствам така? Отговориха ми: С времето. Но колко време?, казах аз. Един от приятелите ми се разплака. Тогава си казах, че това ще е като дълга разходка. И наистина е". 

Спомня си още един конкретен разговор: „Казах на приятелката си, че се чувствам сякаш катеря ужасно стръмна планина, опитвайки се да се изкача до върха. Тя отвърта: Ще стигнеш. И ще имаш прекрасна разходка надолу. След което ще има още една шибана планина. Това е животът." Адел повдига дясната си китка, за да покаже татуировка на планина, която си прави в края на 2019 г. 

Някои от най-трудните моменти са свързани с Анджело. Като цяло, казва Адел, разводът й протича толкова гладко, колкото може да се очаква от един развод. Конецки живее отсреща, в къща, която Адел купува за него, и двамата споделят родителските права (и правят редовни семейни филмови вечери). Дори по време на бурни моменти Адел вярва, че постъпва правилно: „Ако намерите причината, поради която напускате някого, вие дефинирате стремежа към собственото ви щастие, въпреки че в моя случай това направи Анджело наистина нещастен. Ако мога да открия щастието и той ме види такава - щастлива, може би ще успея да си простя." Но Адел не може да избегне болката, която му причинява междувременно. Един ден, когато беше само на шест, ми каза в лицето: "Виждаш ли ме? Аз отвърнах шокирано: Ъ, да. А той каза: защото аз не мога да те видя". Животът ми се разпадна в този момент. Той знаеше, че аз не съм там ментално." Като майка решава да води редовни разговори с Анджело за случващото се - "започнах да споделям с него всичко".

Започва да се връща и в студиото. Написва песен за Анджело ден след като той й казва, че не я усеща. С течение на времето албумът се превръща в начин да му обясни нещата - нещо, което да слуша, когато порасне. „Той има толкова прости въпроси към мен, че не мога да им отговоря, защото не знам отговора. Например, защо не живеем заедно? Просто това не правят хората, когато се развеждат. Но защо не? Аз съм като, по дяволите, не знам. И защо вече не обичаш баща ми? Отговарям, че обичам баща му. Просто не съм влюбена. Не мога да направя това смислено за деветгодишно дете." 

Поради тази и други причини новият албум е различен от предишните.„Разбрах, че аз съм проблемът", казва Адел. „Защото всички останали албуми бяха: Ти направи това! Ти го направи! Майната ти! Защо не можеш да дойдеш при мен? Докато сега е: Аз всъщност съм водещата тема. Просто това съм аз!". 

Питам дали е слушала някой емблематичен албум, в който се пее за развод в процеса на писането на нейния - мисля си за Шиниъд О'Конър и нейния "Не искам това, което нямам", но Адел отговаря, че не е предполагала, че записва албум за развод. „Той не е един от бившите ми. Той е бащата на детето ми." Ако новият албум е албум за развод, това е различен вид албум за развод - „Аз съм, която се развеждам, аз съм, която напускам".  


Адел и разводът: Причините


Хвърлям бегъл поглед върху нея, когато новите й песни зазвучават в морско-зелената й кухня. Седнала на табуретка, тя се навежда назад, гърдите й се отдръпват навътре, главата й виси надолу, а целият торс се люлее, докато клепачите й треперят, сякаш е в транс. Трудно е да се опише емоционалната интензивност на този език на тялото.

Първата песен, която пуска, е първата песен в албума, умопомрачителна балада за пиано, чийто припев гласи: „Спокойно, скъпи, аз съм още дете / Нямам възможност да усетя света около мен." Гласът й прави невъзможни неща с припева „спокойно" и въпреки че започва да придобива еуфоричен тон, в края на краищата се чувствам смазана. "Харесва ли ти?" (Може би единственото нещо по-сюрреалистично от това Адел да ви пусне новата си музика в кухнята си е откровението, че се чувства уязвима по този начин.)

„Следващата песен е тази, която написах за Анджело". Тя е комбинация от елементи - секси нотки от 70-те години, груби струни, по-тежки текстове - веднага ни припомня Марвин Гей. „Моята малка любов", Адел я пее в нисък, опушен регистър. „Виждам очите ти / разширени като океан / когато ме гледаш / толкова пълни с емоциите ми." Между стиховете са откъси от разговори, които тя води с Анджело през годината й на тревожност, записани по предложение на нейния терапевт. Песента завършва с парченца необработено, разплакано гласово съобщение, което е запазено в телефона на приятел. Тя е вдъхновена да включи гласови бележки от Тайлър и от британския рапър Скепта. „Мисля, че е хубаво докосване до същността ми, тъй като всички те бяха буквално пред вратата ми в последните 10 години. И сега аз ги питам: „Искате ли да влезете?".

Не съм сигурна, че ще преживея още една от новите песни на Адел, но тъй като тя пуска още четири, става ясно, че те очертават прогресия. Следващата е катарзис, душевно обещание за нова любов, което има повтарящи се вариации на: „Просто искам да те обичам безплатно / Всички искат нещо от мен / Ти просто ме искаш". Четвъртата песен е направо оптимистична, предназначена да събуди усмивка, дори смях, докато вие плачете, да провокира отърсване от тежестта - „Иначе всички щяхме да се гръмнем, нали?" След това идва радостен химн. Над евангелски орган тя пее: „Нека времето бъде търпеливо / Нека болката бъде милостива". Към края отново се чува хор от нейни приятели, които пеят: „Просто се дръж, само се дръж". „Това, което те пеят, е това, което действително приятелите ми ми казват", обяснява Адел. „Затова исках те да пеят, а не истински хор."

Последната песен, която ми пуска, е последната в албума. Тя е написана и записана, докато телевизизор в студиото й излъчва „Закуска в Тифани" без звук. „Когато приключи, ние се опитвахме да измислим как да завършим песента и аз казах: Трябва да я напишем така, сякаш пишем саундтрака за края на филма". Аранжиментът е причудлив и звучи ретро, изпълнен със струни и вибрато и романтика от средата на века, но текстовете носят подривен обрат. Първият ред: „Всички очаквания от любовта ми са невъзможни." 

Закъсняваме за резервация за обяд в хотел Bel-Air. Адел тича горе, за да се преоблече, след което се появява отново със сив суичър и подходящи панталони. („Можете да изведете момичето от Брикстън, но не можете да извадите Брикстън от момичето.") Петнадесет минути по-късно, с Aperol spritz в частна трапезария в Bel-Air, ние говорим повече за албума като цяло. „толкова бях крехка, когато го записвах, че можех да работя само с няколко души", казва Адел.

Тя пише както баладата за пиано, така и песента за Анджело с Грег Кърстин, с когото написва „Здравей". По-късно питам Кърстин по телефона за правенето на песни с Адел. „Тя има начин за справяне с много сложни емоционални теми, който не съм виждал при друг", казва той.

След като чувам как Адел описва своите две години на сътресения, и след това слушам някои от песните, които произтичат от това, се питам каква всъщност е седемгодишната Адел. Каква роля играва музиката в живота на тази Адел? „Тя е мой приятел", казва тя. „Музиката е буквално мой приятел. Единствено дете съм. Музиката е брат ми, който никога не съм имала. Ето защо толкова много обичам Бионсе. Тя пуска музика толкова редовно, сякаш я вижда. Това е чувството, че не си сам."

Седмицата преди нашето интервю Адел излиза на публично място за първи път с новото си гадже, спортния агент Ричард Пол. Те присъстват на мач 5 от финалите на НБА - Phoenix Suns срещу Milwaukee Bucks - и сядат на трибуните с един от клиентите на Пол, Леброн Джеймс.  

Адел споменава, че с Пол са приятели от известно време, но започват връзка едва в началото на тази година. „Той винаги е бил там, просто аз не го виждах в началото", казва тя. След поредния Аперол ми казва, че се запознават на парти преди няколко години. „Бях малко пияна. Казах: Искаш ли да ме представляваш? Сега съм спортистка." И добавя: „Той е просто адски забавен. Обича да танцува. Всички останали момчета просто седят наоколо, а  той танцува." Четете още: Адел, любимия, Schiaparelli <3.

Адел не се стреми към запознанства. „Стават глупости. 99,9 процента от историите, които са написани за мен, са абсолютно измислени. Аз съм 33-годишна разведена майка на син. Последното нещо, от което се нуждая, е някой, който не знае къде се намира или какво иска. Аз знам какво искам. И определено знам какво не искам."

Умишлено ли е решението връзката й да стане публично достояние? „Не искам публичност. Просто исках да отида на мач. Обичам да съм около него. Харесвам го." И все пак, темата е там: "Той ме питаше: Какво ще кажат хората?" Аз казах: "Не ми пука".

Това е нов подход за Адел, която като цяло има проблеми със славата и предпочита да се  оттегля от нея. В един момент дори обмисля да се оттегли напълно от музиката. И пише на мениджъра си: „Това не е за мен. Не затова обичам музиката." 

„Станах известна точно след смъртта на Ейми Уайнхаус", казва тя. "Свидетел съм как тя умря, почти пред очите ми." Адел се притеснява, че и тя може да излезе извън контрол. „Имам много близки отношения с алкохола. Цял живот съм буквално очарована от алкохола. Баща ми се ужасяваше от това."

Смъртта на Уайнхаус е определящ момент. „Разтърси ме из основи. Аз взех китарата заради първия албум на Ейми. Тя означава най-много за мен от всички артисти. Защото е британка. Защото е невероятна. Защото е изтезавана. Защото е толкова готина. Не искам хора, които не познавам, да ми отнемат наследството, историята ми и да решат какво мога да оставя след себе си или какво мога да взема със себе си."

Адел решава да изчезне за дълъг период от време. „Исках просто да се затворя вкъщи, което и направих. По онова време бях много затворена. Хората са свикнали с това, че съм отшелник." Майчинството също помага. „Понякога се плаша от идеята къде би отишъл животът ми, ако не бях забременяла с Анджело", казва тя. И допълна: „Отвъд". „И двамата с баща му ме спасиха. Има сериозна причина Саймън да влезе в живота ми."

Всичко, което Адел прави, става новина, което се вижда от вълненията заради загубата на тегло. Затова: „Тялото ми е обективирано през цялата ми кариера. Не е само сега. Разбирам защо е шок. Разбирам защо някои жени са особено наранени. Визуално доскоро бях като много от тях. Но и сега, аз съм пак същият човек." Най-лошата част от всичко: „Най-бруталните разговори за физиката ви се водят от други жени -  адски съм разочарована от това." 

Но най-важното нещо в този етап от живота на Адел е Анджело. Той все още не разбира, че майка му е известна. Двамата живеят дискретен живот, когато Адел не е на турне, а последният път, когато е на турне, Анджело е само на четири. Гледа как майка му се разпява на стадионите, но след малко си тръгва с Конецки или с бавачката, преди стадионът да се напълни с фенове. За това, че синът й не подозира калтко известна е майка му, Адел разбира, когато го води на концерт на любимата му изпълнителка Тейлър Суифт през 2018 г. Това беше първият път, когато той видя стадион, пълен с хора. „Челюстта му увисна", казва тя. „А аз се подразних. Идваше ми да му кажа: Ехооо, това правя и аз, не знаеш ли!?" 

Досега е имало само един инцидент в училището на Анджело. „Няколко по-големи момичета го преследваха и питаха дали съм му майка", спомня си Адел. „Той им отговорил: мисля, че да, моята майка се казва Адел. Аз не съм Адел за него. Има чувството, че го тормозят, защото го дразнят. Казах му: Това не е тормоз. Просто им кажи: да, тя е майка ми", шегува се тя.

Адел иска да е сигурна, че Анджело разбира привилегията си. Че когато постигне определени неща, те в известна степен ще се дължат и на това, че тя му е майка. 4Искам той да е наясно с това, че е привилегирован, но трябва сам да извоюва пътя си."

Когато тя споменава Бионсе, я питам за нейната реч на Грами през 2017 г. Това е единица мярка за това колко сериозно Адел приема музиката и жените в нея. След часове на споделяне на най-болезнените събития в живота й, Бионсе е единствената тема на разговор, която я довежда до сълзи.

„Личното ми мнение беше, че Бионсе определено трябваше да спечели Грами", казва Адел. Това бяха и придположенията преди церемонията, че именно Бионсе ще спечели. „И изведнъж дойде дяволското осъзнаване, че всъщност аз печеля. Напрегнах се, защото трябваше да отида да й кажа колко много означава нейната песен за мен. Гласът на Адел започва да трепери. "Винаги по този повод ставам емоционална." 

Адел отива в гримьорната на Бионсе и след като си тръгва, се разплака. Конецки я повлича обратно и ПР-ът на Бионсе напуска стаята. „Казах й, че знам как работи Грами и хората, които ги контролират на най-високо ниво - те не знаят какво е визуален албум. Те не искат да подкрепят начина, по който тя движи нещата напред с изданията си и нещата, за които говори."

На въпрос защо Lemonade на Бионсе заслужава да спечели, Адел казва: „За моите приятелки, които са цветнокожи жени, това е огромно признание за цялата скръб и унижения, през която преминават. Казах й: Твоят албум е моят фаворит, макар че не е написан за мен. Но аз мога да се почувствам като тях. Това е най-големият подарък." 

Между другото, Адел няма намерение да счупи статуетката „Грами" на сцената - „Свих ръцете си от нерви и грамофонът се отчупи. По-късно се случи нещо смешно. Наградата, която ви дават на сцената, е фалшива. Когато истинската пристигна по пощата, тя също беше счупена". Адел не я поправя - слага я на рафта и поставя парче плод в счупената част: „В наградата сега има малко лимон".

Ако самата Адел не е съвсем сигурна кога точно излиза от мъглата, приятелите й си спомнят. Една приятелка в Лондон, Лора Докрил, която се познава с Адел от почти 20 години - достатъчно дълго, за да помни както нейния вещерски моден стил на сцената, така и етапа й „погребален агент", ми казва по имейл, че забелязва промяна, когато Адел присъства на сватбата й през февруари 2020 г., точно преди локдауна. „Тя изкара всички на сцената и започна да пее Young Hearts Run Free в препълнената кръчма. Носеше гигантска триъгълна пола, покрита с бели цветя. Гледах я с огромната й усмивка и си мислех: Добре, тя се върна." 

Ейприл Макданиел, която се среща с Адел в Heart & Hustle преди три години, забелязва разликата във фитнеса. „В момента, в който я видях, мога да кажа, че цялата й аура бе променена", казва Макданиел. Писателят Джедидия Дженкинс също се среща с Адел преди три години, в къщата на общ приятел в Лос Анджелис. „Тя се отби на късна закуска с половин бутилка вино", пише той. Когато се срещат за първи път, Адел продължава да говори за неща, които никога не е правила досега: „Джед, не съм излизала с група непознати от 11 години. Ще ме заведеш ли на парти, на което не познавам никого? " Или: „Не съм била в океана от 10-годишна възраст. Никога не съм била в езеро. Искам да плувам. " В крайна сметка те отиват в Санта Барбара за уикенда и в Айдахо, където Адел скача от лодка в езеро, напълно облечена... 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.