Следва

Деми Мур, Холи Бери, Хейли Бийбър и други чудни жени на Women In Hollywood в Лос Анджелис

Ваканцията на известните: отличната форма на Ева Лонгория и детенце Сантяго

Много тренировки са това, но и много добра природа 

 

Celebrities преди 2 години

Спокойно може да се каже, че 46-годишната актриса изглежда перфектно, а най-новите папарашки снимки доказват това в щедра поредица от лежерните ваканционни дни на звездата. "Отчаяната съпруга" носи бикини от Мелиса Одабаш в светлосиньо, докато се забавлява с чудно сладкия си дългокос син Сантяго. Мястото на прелестната картинка е плажа в Кабо Сан Лукас, Мексико.  

Предната вечер Ева бе сред гостите на събитието „Жените в Холивуд“, организирано от списание Elle в Лос Анджелис. И на него актрисата буквално грее от щастие, самочувствие и радост от живота. Красиво!

 

More from View Sofia

Ефектът Епщайн: бившата любима Гислейн Максуел получи 20 години затвор за сексуален трафик на непълнолетни

Celebrities преди 1 година

Съдът осъди 60-годишната Гислейн Максуел, приятелка на известния милиардер педофил Джефри Епщайн, на 20 години затвор и глоба от 750 000 долара за сексуална търговия с непълнолетни  

Всичко за Оскарите: Червения килим, изпълнението на Уил Смит и победителите

Celebrities преди 2 години

94-ите годишни Оскари бяха тази нощ! Фантаз или компромис е цялото събитие - разглеждаме в галерията всички от Червения килим на голямата вечер, надолу обобщаваме най-важното случило се и победителите по категории и теглим една черта на тема - готини ли бяха Оскарите?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 3 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 18 минути

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 1 ден

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.