Следва

Рокля, гола отпред, и яке овърсайз: новият тоалет на Ирина Шейк

Красотата на Меган Маркъл струва 8 000 лева на месец, но нищо хубаво на този свят не е евтино

Ежедневни витаминни коктейли, акупунктурни и масажни сесии, тренировки и психологически консултации - като това не е пълният списък на всичко, което прави за красотата и здравето си бившата херцогиня на Съсекс. Опитът да изчислим колко струва beauty-рутината на Меган следва 

 

Celebrities преди 2 години

Меган Маркъл е фен на здравословния начин на живот и уелнес-а като цяло далеч преди да се присъедини към кралското семейство. Актрисата пише в блога си The Tig, като много често споделеното касае начина, по който се грижи за формата и здравето си. След като стана херцогиня на Съсекс, Меган не промени навиците си и продължи да отделя време за ритуали за красота, повечето от които обаче се оказват много, много скъпи.

И така, колко годишно харчи съпругата на принц Хари за лични грижи? Експертите, наели се да направят груба оценка на сумата, са впечатлени. Накратко, ако искаме да се грижим за себе си по маниера на Меган, за целта ще ни трябват 42 618 паунда или 58 511 долара годишно. С тези пари ще сме една втора Съсекс, защото грижата е целокупна, интензивна и от най-висок порядък на качеството, а именно >>> 

Акупунктура

Преди раждането на Арчи, Меган се подлага на акупунктура при известния специалист Рос Бар. Ежеседмичните сесии, всяка по 45-минути, възлизат на общо 8 570 долара на година. На Меган явно терапията се отразява фантастично, защото е знайно, че запалва и съпруга си по акупунктурата.

Масаж на лицето

Докато живее в Лондон, Меган посещава козметичката Никола Джос, която прави своя прочут скулптурен масаж на лицето на избраницата на принц Хари. Говорейки с Birchbox през 2014 г., Маркъл обяснява защо толкова много обича процедурата: „Правя упражнения за лице с един от любимите ми естетици, Никола Джос, която извайва лицето отвътре навън. Кълна се, че работи. Дните, в които правя това, скулите и челюстта ми стават още по-изваяни." Месечният курс струва $ 480, което означава 5 780 долара на година.


Патето и лебедът: бюти еволюция на Меган Маркъл


Козметика

Твърди се, че мадам Съсекс използва еликсира за сън Beuti Skincare, наречен Beauty Sleep. Един курс, който продължава няколко месеца, струва 65 долара, което се равнява на 260 долара годишно.

Известният ефект на сияйна кожа на Меган се постига чрез използване на Тача - оризовият ензимен прах за ексфолиране на епидермиса. Той също струва 65 долара или 250 долара годишно.

Пилатес

Пилатес е тренировка с ниска и висока интензивност, която някога госпожица Маркъл нарича „най-доброто нещо, което можете да направите за тялото си“. Тя обяснява: "Вашето тяло веднага ще се промени... дайте му две оценки - в началото и в края, и ще видите разликата." Меган посещава студио, собственост на неин приятел, но като цяло има самостоятелен Megaformer. 12 частни сесии на месец в Heather Dorak Studios в Калифорния струват 1020 долара или 745 паунда. Треньорът струва допълнително 22 900 долара. 

Личен треньор

Известно е, че г-жа Маркъл има личен треньор - Крейг Макнейми, основателят на Catalyst Health в Калифорния. Там тя провежда 60-минутни лични тренировки за 119 долара всяка, което е редовна практика за г-жа Маркъл, когато се подготвя за роля. Дори и да намерите по-достъпни варианти, от например 60 долара на час и да правите само две тренировки седмично, това излиза на 6 240 долара на година. 

Витаминни коктейли

В интервю за Today Меган казва, че вместо кафе за енергия, тя ежедневно пие прясно изцеден сок, който си прави сама с помощта на блендер на Vitamix. „Лесно е да се окажете в капана на твърде много кафе, когато видите как ви спада тонусът към 4 часа следобед. Аз взимам една ябълка, малко зеле и спанак, лимон и джинджифил и ги смилам сутрин във Vitamix. Всеки път откривам, че отпиването от тази напитка е много по-добро от чаша еспресо“, казва актрисата. Един блендер струва $ 480, добавяте разходите за закупуване на съставките за ежедневните ви витаминни шейкове.


Меган Маркъл на 40: All Time най-добрите й модни визии и още неща, с които я харесваме


Пробиотици

По време на пътуванията си Меган трябва да се справя с подуването. Дори в блога си актрисата съобщава, че се бори с последиците от честите полети, като приема пробиотичната марка Dr. Ohhira’s Probiotics. Маркъл твърди също, че е важно да пиете вода „сякаш умирате от жажда“, отбелязвайки, че комбинацията от пробиотици и вода „поддържа здравето на червата под контрол“ и се бори с ефектите на джет лаг. Лекарството започва от 35 долара за 60 капсули. Ако приемате две на ден, както е препоръчано в инструкциите, ще трябва да платите 428 долара за пробиотици в рамките на една година.

Психотерапия

Меган открито заявява, че използва услугите на психотерапевт. Поддържайте психичното здраве, като се срещате със специалист веднъж седмично, е нейното верую. Не е известно колко херцогинята плаща за сесия, но ако приемем, че една струва 250 долара, което е далеч от горната граница в САЩ, ще получите 13 хиляди долара или 9470 паунда годишно.

Обобщено: Меган е във феноманелна форма, за което инвестира средно 58 000 долара на година или 96 000 лева, което е около 8 000 лева на месец. Nice!  

More Celebrities