Следва

Защо Риана мрази Кендал и Кайли Дженър

Рокля, гола отпред, и яке овърсайз: новият тоалет на Ирина Шейк

Моделът удари приятелско рамо на дизайнера и креативен директор на Burberry Рикардо Тиши на изложба в Париж

Celebrities преди 2 години

По-миналата вечер в Париж креативният директор на Burberry и близък приятел на Ирина Шейк Рикардо Тиши представи закрита изложба. Сред гостите на талази се изсипаха звезди - Кандис Суейнпол, Езра Милър, Изабел Юпер, Карин Ройтфелд и много други. Повятата на Ирина Шейк обаче определяме като най-впечатляващата във въпросната fashion нощ. 


Ирина Шейк


Кандис Суейнпоъл


Езра Милър


Изабел Юпер

Моделът много обича бранда Burberry, чието лице и посланик е от няколко години. В случая Шейк носи дълга черна рокля с кадифен корсет и дълбоко деколте от новата колекция Burberry Resort 2022. Музата на Тиши допълва ефирната и много секси дреха с грубо овърсайз яке в мъжки стил. Ансамбълът завършват фирмен клъч и кожени обувки в тон. 


Рикардо Тиши и Ирина Шейк

На върха на славата си в момента, Ирина Шейк е олицетворение на това, как интелигентно, с вкус и мяра, може да си едновременно навсякъде, от което цената не само не ти пада, а расте и расте. Нарича се достойнство и професионализъм (четете още: Ирина Шейк за Highsnobiety: фантастично, всичко!). 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.