Следва

Очевидно Хари Стайлс се превръща в супергерой на Marvel

Защо Риана мрази Кендал и Кайли Дженър

... и май всички от клана Кардашян-Дженър 

Celebrities преди 2 години

Ние от View Sofia не обичаме грозните и груби изказвания, представяния, спекупации и думи, каквито много пъти са клюките. Но обичаме сладки слухове и кадри, които се отнасят до красиви тела, облекла, любов, връзки, секс и мода. В тази призма пишем много за трите жени, които са във фокуса ни в момента - Ри, Кендал и Кайли - все хубави неща... Обаче. Скролвайки спокойно в Tik Tok и Инстаграм последните дни, не можем да се правим на ударени и да игнорираме спекулативния дискурс за омразата на Риана към двете най-млади Кардашян-Дженър. Не, че трескаво се чудим и маем - така ли е, не е ли - по-скоро ни е интересно да чуем вашето мнение и усещане по казуса, в анкетата долу, затова излагаме, хронологично, всички причини, които интернет общността има, да вярва съответното.

via GIPHY

Всичко започва с Кендал през 2012-та. Момичето е само на 17 и луд фен на Риана. Настроила се и развълнувана за концерт на поп кралицата в Лос Анджелис, Кендал туитва следното: "If Rihanna doesn't perform Complicated tomorrow I'm gunna be very upset #FavSong!" ("Ако Риана не изпее Complicated утре, ще бъда много разстроена..."), на което певицата отговаря "Well don't come" ("Е, тогава не идвай"). Няма никакъв резон или предшестващи причини Риана да е така груба с младата си фенка, но определено неприкрито показва доза антипатия.

Следващият неприятен сблъсък между двете е през 2015-та, когато Риана се отказва от уговорено участие на Fashion Week шоуто на Victoria`s Secret, защото, най-просто казано, Кендал Дженър е там. По-големият проблем обаче е, че Кендал дефилира на подиума на ангелите за сметка на модела Джордан Дън, която три поредни години (2012-2014) е задължителна част от шоуто. Говори се, че в кратък срок преди събитиетоq огранизатори от Victoria's Secret отменят ангажимента на Джордан и канят Кендал на нейно място. Риана не търпи това отношение към най-добрата си приятелка, съответно не присъства. Моделът пише в Туитър: "Чувствам се толкова по-добре, че няма да се занимавам с BS (bullshit)..., съжалявам, имам предвид VS, след като и Риана няма да ходи." 

Риана и Джордан, сн. Rex

Сн. Daily Mail, Wire Image, Film Magic

Всичко това обаче не пречи на Кендал да говори за Риана, нито да продължи да я харесва - говорим за изказвания от сорта, че Кендал би сватосала Рири с Брад Пит, или мили сторита с бижутата на Риана и Chopard. Певицата не отвръща и не коментира по никакъв начин, но феновете на двете красавици забелязват конфузията на ситуациите и в Туитър се появяват коментари като: "Представете си какво е да ви мрази Риана. Аз бих бил толкова депресиран..." и "Но защо Риана се държи зле с Кендал без причина..., горкото момиче беше само на 16 през 2012-та". Все пак не мислим, че на Кендал й е толкова зле - по това време и в близките 2-3 години тя официално става най-високоплатеният модел в света и развива кариерата си главоломно, което важи и за по-малката сестра на Кендал, Кайли.

Тук феновете съвсем се развихрят, защото в социалните мрежи се развива цяла сага с подробности и спекулации защо Риана не харесва и Кайли Дженър. Сумарният отговор е, че най-младата self-made милиардерка постоянно копира певицата. И двете са бизнес дами в една и съща индустия - Риана с бюти бранда си Fenty Beauty, а Кайли с Kylie Cosmetics. Феновете на Риана обвиняват Кайли в неправомерна кражба на идеи и дори продукти, като най-много шум се вдига, когато Кайли лансира коректор в 30 цвята, буквално непосредствено след като Риана прави същото в рамките на своята марка, но създавайки 40 нюанса.

Други подобни моменти са, например, когато Кайли се снима в леопардово боди LaQuin Smith, след като Риана облича същото малко преди това. Почитателите на Риана започват да се вбесяват на Кайли за това, че копира Риана. "Тя толкова много иска да подражава на РиРи, че чак е плашещо", "Риана, мис трендсетър, защо хората се състезават с теб, когато никак не могат да ти съперничат?", са някои от коментарите. Много хора защитават Кайли, казвайки, че точно този тип бодита са супер тренди за съответния момент и че много хора ги носят така или иначе, а и няма лошо едни да черпят вдъхновение от други. нали? 

Между другото, Кайли не е единствената Кардашян, която хората обвиняват във "фешън плагиатство" от Риана. Клои Кардашян също отнесе много хейт за обличане, вдъхновено или откраднато, вие преценете, от певицата. Поводът е 40-ият рожден ден на Клои през 2019-та, когато се облича досущ като Риана през 2015-та на CFDA наградите. Същата история се развива и през 2015-та, когато, за рождения ден на Крис Дженър, Клои носи тоалет, който Риана вече е носила, но Кардашян признава, че вдъхновението идва именно от Ри: "Тя е моето вдъхновение. Никой не може така, както тя. Вдъхновена съм от нейния #dopeness. Обичам Риана и обожавам тоалета си."  И все пак феновете мислят, че копирането отива твърде далеч. 

Такива са анализите и връзките, които правят почитателите на тези жени. Що се отнася до отношенията на Риана и останалите жени от клана Кардашян-Дженър: с Кортни певицата няма допирни точки, с Крис Дженър, доколкото знаем - също, а с Ким май са в добри отношения, но положението там е подобно като с Кендал - Ким отчаяно иска да е приятелка с Риана, но последната не реагира. 

via GIPHY

Споделете ни сега в анкетата - достатъчно достоверна и пълна ли е тази информация, за да правим изводи; промени ли ви се генерално мнението за тази все пак безумно красива и стилна жена - Риана - или всичко е в рамките на скандала и едва ли дори на badgalriri особено й пука за Кардашян-Дженърs, като приемаме за истинен факта, че със сигурност няма топли чувства към тях >>>  

Анкета

Толкова зленастроена ли е Риана, колкото изглежда?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 20 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.