Следва

We Love: Майли Сайръс за Interview и очарованието на голия бюст

Очевидно Хари Стайлс се превръща в супергерой на Marvel

Мamma mia, и то в какъв... 

Celebrities преди 2 години

Докато чакаме да го видим как омагьосва Флорънс Пю в "Не се тревожи скъпа“ на Оливия Уайлд, как се влюбва в Ема Корин в "Моят полицай“ на Майкъл Грандедж и може би дори как ще се представи като Джеймс Бонд, ни удря още една добра кинематографична новина, в която фигурира името на Хари Стайлс. Според Мат Донъли от Variety на премиерата на The Eternals снощи се разкри, че талантливият изпълнител се присъединява към вселена на Marvel. Ще влезе в ролята на Ерос, древногръцкият бог на страстта, брат на Танос.

Повечето подробности за предстоящия проект остават в тайна, но феновете вече започнаха да спекулират за ролята на 27-годишния младеж. Marvel описва Ерос като "Вечен бог, който обича живота, приключенията и романтиката, носещ прозвището Knave of Hearts“. В оригиналните комикси той е най-малкият син на Вечните A’Lars и Sui-San: "Ерос се ражда със способността да стимулира удоволствие у другите“, се добавя в биографията на героя. "Тази сила няма ефект върху по-големия му брат Танос, обаче, който е роден девиант, физически отблъскващ своите събратя." Също така все още не е известно дали Джош Бролин ще повтори ролята на Танос (актьорът изигра супер злодея в "Отмъстителите: Война без край“ и "Отмъстителите: End Game“ през 2019 г.).


Четете още: Бежова вечер: Анджелина Джоли с пет от децата на премиерата на Eternals


Може би ще надникнем в Marvel персонажа на Стайлс по-рано, отколкото дори предполагаме. Наскоро Screenrant съобщи, че кадрите с надписите след Eternals не са показвани на нито една ранна прожекция и пресконференция. В съобщението се казва също, че: "Може би има конкретна причина никой все още да не е видял кредитите на филма - такава, която е свързана с британския поп певец Хари Стайлс.“ Може ли Хари да се появи като Ерос още сега? Няма да знаем със сигурност до излизането на The Eternals на 5 ноември.

More Celebrities