Следва

Vintage Queen - Ким Кардашян носи стари дрехи вълшебно

We Love: Майли Сайръс за Interview и очарованието на голия бюст

28-годишната Майли Сайръс e героиня на последния брой на списание Interview. Певицата участва във фотосесия във фермата си в Нашвил, Тенеси, и позира топлес за корицата на изданието

 

 

Celebrities преди 2 години

Майли е една от най-underrated знаменитостите по наше време, но ние я обожаваме от деца, буквално. И детето в нас никак не се травмира да вижда миловидната бивша Хана Монтана гола, първо, защото малко или много вече сме свинали, второ, защото много й отива голотата, някак искрена е, трето, защото тялото й е в толкова добра форма, че няма нищо отблъскващо. За Interview певицата е предимно по бельо (Gucci on my coochie, както тя самата написа в Инстаграм) и крещящи тоалети, демонстрирайки добра форма, гъвкавост и стегната фигура.

Знаем, че сега Майли е заета с музикалната си кариера и се фокусира върху музиката си, която иска да развие в различна посока. Остава известна с ексцентричната си личност, но вече се нарича рок звезда. "Да, наистина съм рок звезда. Харесва ми, че в моята група има истински рокаджии. Дори преразглеждаме песните, които написах, преди да открия рокендрола," споделя Майли в придружаващото снимките интервю.

Готина си като рок звезда, Майли, и Versace платформите са ти готини, дай един от тези банани... 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.