Следва

Всички говорят за: вида на Сара Джесика Паркър на снимките на продължението на "Сексът и градът"

Vintage Queen - Ким Кардашян носи стари дрехи вълшебно

Ким обича винтиджа, винтиджът обича Ким 

Celebrities преди 2 години

Ким е фен на добрата стара мода, за което напълно я разбираме. Знойната американка е като учебник по ефектна употреба на скъпи дрехи, измислени от добри дизайнери в края на 80-те и 90-те години на миналия век. Уточняваме, че става дума за кутюрни изделия, които биха имали достойно място в най-добрите fashion-музеи в света, но вместо това събират десетки хиляди "лайкове" в Instagram-акаунта на звездата. Днес, на 21 октомври, Ким Кардашян, която с пълно право можем да наречем Кралица на винтиджа, навършва 41. В чест на празника, днес разказваме за най-интересните екземпляри, датирани с 20 и повече години назад в гардероба на К.К.  

Thierry Mugler

В средата на февруари на церемонията Hollywood Beauty Awards Ким Кардашян се появи в провокативна рокля от Mugler, която едва прикрива гърдите с чифт кадифени превръзки. Дрехата е демонстрирана на ревю висша мода на Тиери Мюглер през 1998 г. Няколко дни по-късно тв-звездата показа още два тоалета на Thierry Mugler, като го направи на откриването на изложба, посветена на Мюглер.


Ким Кардашян в рокля hierry Mugler Couture, колекция 1998


Ким Кардашян в рокля Thierry Mugler Couture Есен/Зима 1999/2000


Ким Кардашян в Mugler Couture Пролет/Лято 1994

Azzedine Alaïa

Азедин Алая е друг важен дизайнер от периода, акцентиращ върху сексапилността и провокацията. В началото на март Ким Кардашян бе забелязана да носи леопардов гащеризон под неговото авторство, в който прилича точно на хищна котка. Тази й поява обаче отнасяме в графата "разгрявка", защото само дни по-късно Ким публикува фото от частно парти, на което е облечена в полупрозрачен тесен гащеризон, в който съвсем вече прилича на пантера. Същият черен тоалет е носен от Наоми Кембъл през 90-те - моделът е също видна поклонничка на таланта на Алая. 


Ким Кардашян в Azzedine Alaїa, колекция Есен/Зима 1991/1992


Ким Кардашян в Azzedine Alaїa Есен/Зима 1991/1992

Versace

Брандът е първенец като бройка сред винтидж притежанията на Кардашян. Versace, с тяхната безкомпромисна и подчертано сексапилна естетика логично се вписват в стила на американката, като еднакво ефектно й стоят и латексовото мини от колекцията на Versace Есен/Зима 1997, и ярко жълтата бандажна рокля от култовата колекция на марката от 1992-ра - с корсет и богато драпирана пола. 


Ким Кардашян в рокля Versace


Ким Кардашян в рокля Versace

Gucci

Gucci и Ким Кардашян се обичат от години. През 2018 година, на мероприятието LACMA Art + Film Gala, тя се появи във винтидж копринена рокля на бранда, но истински фурор в социалните мрежи предизвика снимката й в бикини Gucci, под авторството още на Том Форд.


Ким Кардашян в Gucci


Ким Кардашян в бикини Gucci by Tom Ford

Jean Paul Gaultier

Тоалетите на Жан-Пол Готие са също много предпочитани от Кардашян и то от много години, и то основно винтидж. През ноември 2018 г. тя се появи на вечерно парти в рокля от колекцията на дизайнера за 2000-та година, а преди това привлече всички погледи към нечовешките си физически форми в полупрозрачна дреха на церемонията 2018 Peoples’ Choice Awards.


Ким Кардашян в рокля Jean Paul Gaultier


Ким Кардашян в рокля Jean Paul Gaultier
 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.