АСТРО прогнозата на View Sofia: Кой ще е новият президент на България

АСТРО прогнозата на View Sofia: Кой ще е новият президент на България

#КОЙ 

via GIPHY

"Има тела небесни и тела земни, ала друг е блясъкът на небесните и друг на земните; един е блясъкът на слънцето; друг е блясъкът на месечината, друг е пък на звездите; па и звезда от звезда се различава по блясък." Библия, Първо послание на св. ап. Павел до Коринтяни 15:40,41

"Астрологията е една наука, която трябва да се проучи добре, защото има приложение навсякъде в живота. В човешкия организъм, във всяко едно положение на тялото, в устройството на формата, на челото, на лицето, може да познаете един човек към кои типове спада. Всички планети оказват влияние върху човека." Учителят Петър Дънов, Изгревът на Бялото братство, том 19

Астрологията е най-древната наука, възникнала преди хиляди години, в зората на човешката цивилизация. Няма древен народ, който да не е познавал астрологията и да не е основавал бита и културата си на нейните закони. Всички археологични паметници - от каменните блокове на Стоунхендж през пирамидите в Египет до храмовете на маите в Южна Америка - са ориентирани към движението на Слънцето, Луната и звездите. Астрологията изучава това движение и синхрона му със събитията на Земята. Това е възможно вследствие на втория закон на Хермес, който гласи: "Това, което е горе, е подобно на това, което е долу, и това, което е долу, е подобно на това, което е горе". Всяко събитие, случващо се на Земята (раждане, среща, любов, раздяла, война, смърт), е отражение в микроплан на процесите, протичащи в Космоса.

В астрологията има много направления, обхващащи различните измерения на човешкия и социалния живот, най-главните от които са:

Наталната астрология
Изучава характера и съдбата на човека. Астрологическата карта (рождения хороскоп) се построява според деня, часа и мястото на раждане на индивида и е абсолютно уникална за всеки. Тя дава информация за характера, талантите, качествата, слабостите, здравето, финансите, семейството, професионалната реализация, социалното положение. Чертае основните събития в живота на човека, проблемите, с които ще се сблъска, възможностите за личностно и духовно израстване.

Прогностичната астрология

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.