Следва

Приказката за Джулия Робъртс, Ричард Гиър и колието от Pretty Woman

Ето защо ходенето на ресторант с Виктория Бекъм не е добра идея

Редник Джейн? По-скоро редник Виктория Бекъм. Поне на масата. Пош Спайс спазва строга дисциплина при хранене, без да се поддава на изкушения. Дизайнерката дори заявява, че тя самата е кошмарът на всеки готвач

Celebrities преди 2 години

Ако Маргарет Тачър влезе в историята като Желязната лейди на британската политика, провъзгласяваме Виктория Бекъм за Желязната лейди на храненето. Тя е дизайнер, притежаващ без съмнение толкова безупречен стил, колкото и силна воля, стане ли дума за хранене. Последните изявления на Виктория по време на подкаста "River Cafе Table 4”, в който разбираме повече за връзката й с храната, наавеждат на мисли относно това, дали наистина зад леденото изражение и перфектния стил, изпипан до най-малкия детайл, се крие или робот, или Мери Попинз.

Какво обича да хапва тя? Чипс, пица, шоколад, сладолед? Категорично не! За съпругата на Дейвид Бекъм идеалната храна е просто сол, поръсена върху филийки препечен хляб. Естествено, пълнозърнест. Ако до тук вече не сте изпитали чувство за вина (защото всички понякога се поддаваме на така наречените "вредни изкушения“ и това е нормално и удовлетворяващо), но повече от всичко неприятно усещане, знайте, че Виктория предварително се извинява, наричайки себе си "кошмар за всеки ресторант", заради изключително здравословните си хранителни навици: "Когато си угаждам, винаги избирам пълнозърнест тост със сол. Считам, че това е въглехидратът, който ме успкоява, и освен това обичам солта. Падам си по соленото, не по сладкото“, разказва тя.


Уличният стил на звездите: All Black Виктория Бекъм


На въпроса относно другите си хранителни предпочитания Пош разкрива: "Много съм придирчива. Харесва ми, когато продуктите се готвят по най-простия начин. Не обичам зехтин, масло или сосове”. А когато излиза за вечеря? "Обожавам зеленчуци на пара с малко балсамов оцет. Моля да ми ги носят отделно, за да мога сама да си подправя ястието. Дори скъпият ни семеен приятел Гордън Рамзи беше впечатлен от желязната ми дисциплина. Не съм от най-ядящия тип хора, но докато съм на масата пия и знам как да бъда лицеприятен гост”.

В епизода на подкаста Виктория споделя също, че от дете не консумира млечни продукти и червено месо, спомняйки си колко ужасена е била от неморалните практики към животните, когато е била ученичка. Нейното въведение в, така да се каже, изисканата, минималистична кухня датира от ерата на Spice Girls, когато тя започва да посещава реномирани ресторанти.

Бекъм говори също за това, как балансът е основният компонент на нейния здравословен начин на живот и добавя, че яденето на прясна риба, зеленчуци и плодове, пиенето на вода редовно и правенето на упражнения всеки ден са също толкова важни, колкото и "забавлението“.

Не става ясно какво точно означава за нея забавление. Във всеки случай, Виктория счита стила си на живот за "овластяващ“ не само заради външния си вид, но и заради психичното си здраве: "Това ме кара да се чувствам добре и наистина ме настройва позитивно за деня“, споделя тя по-рано пред "Guardian”.

Тортата, която семейство Бекъм приготвя за рождения ден на Виктория - само сурови плодове

Безпрецедентна сила и воля, както споменахме в началото, са тайната на добрата кондиция на 47-годишната Виктория Бекъм, която винаги се е славила с тънък силует и крехки форми. Наистина поздравления на нея! Но, понякога обичаме също така да сме част от отбора на #bridgetjones: с лъжица в ръка, по пижама, с макси кутия сладолед. Гордън Рамзи би одобрил.

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 4 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.