Следва

Божествен е клипът ви, Руши и Гена!

Måneskin, Mamma Mia и Дамяно като котенца

3 x RIP Дамяно :'( 

Music преди 2 години

Måneskin, нова песен, нов клип (четете още: Всичко, което трябва да знаем за победителите на Евровизия 2021 - група Måneskin). Mamma Mia е заглавието, жанрът на видеото (по наша квалификация) прилича на 80-тарски хорър, в който любимото ни момче е so annoying, че и тримата му съратници от бандата го убиват, всеки по свой си начин, но песента все пак е за това колко секси е той, защото е Italiano - в кроптопче (четете още: Еволюция на вечността: Да си мъж в кроптоп отново е модерно, историята на късата блуза и силния пол), класическия мулет, с черни опушени очи, цигара зад ушенцето и дупе, облечено в тесен ли, тесен червен кожен панталон... mamma mia! 

Убийците - Виктория, Етан и Томас - също супер сладки и секси. Етан с перли и изрязан потник, блестящи очи и ретро панталон със змийски принт; Виктория - гола от кръста нагоре, с изключение на жесток жълто-черен блейзър, с къси, тревистозелени нокти и едри бижута; Томас - с тясна шахматна къса блуза, рокерско яке, червено шалче, стегнато около врата... това е мода!

И понеже е петък, а ние имаме вече 100 кадъра в две Петъчни дози секс с все пак най-сексапилният мъж на нашето време - ТУК и ТУК - решаваме да се зарадваме с нещо друго... Twitter потребителката Adriana || MAMMAMIA (@Maneskinn4Life), очевидно наша конкуренция за сърцето на момчето, прави нещо безумно сладко - паралел между сцени и образи на Дамяно в клипа и сладки снимки на котки от мрежата. Споделяме с вас, правейки петъка ви един от най-хубавите... 

 

 

 

 

 

 

 


Четете още: We аdore: Måneskin за Gucci, Rock&Roll и много секс


 

More Music