Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 25.10 - 31.10

FYI, пак ще гледаме Пол Мескал по шортички

Благодарим, че показа бедро, Пол. И, че пак ще го направиш... 

Celebrities преди 2 години

Безброй точки и поводи за разговор се генерираха от екранната адаптация на тревожния роман на Сали Рууни "Нормални хора“, в който омайният, но притеснителен Конъл Уолдрън, изигран от ирландския актьор Пол Мескал, е футболист (макар това да не е никак главният фокус върху героя му, който на първо място е интелигентно и много влюбено момче) и кратките минути, в които е на терена, ни накараха поне да прехапем устни, защото сребърното колиенце и късите спортни шорти са nice! Това е момент, в който оценяване сексапила на човек, когато е с дрехи, а не само когато е без... Ако не сте гледали "Нормални хора", направете го днес и четете още: Филмът на годината е "Нормални хора" - всепоглъщаща любовна история за естети!

Наскоро момчето се снима за Cartier в Берлин, което задоволява нуждата ни да го видим пак с хубаво бижу, а днес разбираме, че по-доволни има как да стане, защото Пол ще покаже отново силните си бедра и прасци във филма The Lost Daughter, режисиран от Маги Гиленхал и с участието на Оливия Колман, Дакота Джонсън, Джеси Бъкли и Питър Сарсгард.

 

Пол Мескал за Cartier

Всичко това не е само женствено прехласване по един магнетичен млад мъж - истината е, че Пол и спортните му шорти са цяла инфлуенсърска история, защото от миналата година, когато започна пандемията, той постоянно е забелязван с тях - на джогинг, до магазина и къде ли още не - което води до директен ръст в продажбите на O’Neills, любимата му марка. А предимствата от всичко това не са само естетически. През август 2020 г. късите панталони, които той носи в първия епизод на "Нормални хора“ - плюс подписано копие от сценария - бяха продадени на търг, за да съберат пари за фондация "Джак и Джил“. След това, в началото на миналия месец, той дари още един чифт на Cooraclare GAA, провинциален английски футболен клуб, който подкрепя. Добро момче си, Пол!

Сн. CLICK NEWS AND MEDIA

Сн. tillendove

Филмът "The Lost Daughter" беше представен на филмовия фестивал във Венеция тази година и ще излезе и за нас, влюбените фенки, в началото на следващата.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 23 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.