Следва

Дигитални граници: Изкуството да блокираш някого онлайн

Даша Жукова, принцеса Беатрис, кралица София и други на сватбата на принца на Гърция и Дания

В събота в Атина се състоя сватбата на 35-годишния принц Филип на Гърция и Дания и 34-годишната Нина Флор

 

Celebrities преди 2 години

Звездно събитие изисква звездни гости. Когато се жени такъв прекрасен принц, сред поканените на тържеството са други хора с подобно на принца излъчване/състояние/положение. И така, на милото съботно тържество се оказаха гости бившата съпруга на Роман Абрамович Дария Жукова и съпругът й Ставрос Ниархос - много елегантни и за ръка. 


Даша Жукова и Ставрос Ниархос

Иначе, това не е точно първото сватбено тържество за младоженцитге Филип и Нина. Те се ожениха в края на миналата година в Сейнт Мориц, но заради коронавируса не организираха пищно тържество, ограничавайки венчавката до най-тесен семеен кръг. 

Въпреки факта, че пандемията не отстъпва кой знае колко, след почти година влюбените решиха все пак да направят шумно тържество за приятелите си. Сватбата на двойката се състоя в катедралата на Атина, а принцеса Беатрис и съпругът й Едоардо Мапели Моци, кралицата на Испания София, гръцкият крал Константин II и други знатни гости пристигнаха от цял свят, за да споделят мига с двойката (четете още: Party like a Russian: сватбата на Даша и Ставрос). 


Принц Филип и Нина Флор


Принцеса Беатрис


Принцеса Беатрис и Едоардо Мапели Моци


Едоардо Мапели Моци, принцеса Беатрис и Алис Нейлър-Лейланд


Бившата кралица на Испаиня - София Гръцка 


Принц Константин-Алексий и принцеса Мария-Олимпия

Принц Филип и Нина Флор са заедно от три години, като обявиха годежа си миналата есен. Филип е най-малкият син на крал Константин II и съпругата му Анна Мария от Дания. Той е базиран в Ню Йорк анализатор на хедж фондове, а съпругата му е дъщеря на швейцарския милиардер Томас Флор, който притежава чартърната компания Visa Jet.


Нина Флор с баща си

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 49 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.