Следва

Breathtaker: Белият трюфел The Belgian - подарък и за двама Ви

Секс софийски потайности или малки тайни от интимния живот на софиянеца

Когато говорим за любов, няма как да не включим и малките неща, които я поддържат жива и интересна. И тук не...

All About Life преди 14 години

Когато говорим за любов, няма как да не включим и малките неща, които я поддържат жива и интересна. И тук не става дума за шоколадови бонбони и плюшени сърца.

Сега ще си поговорим за плътската страна на любовта, за удоволствието, новите усещания и мрежестите чорапи.

Свети Валентин почти дойде и след като вече ти дадохме няколко съвета за по-конвенционални подаръци, сега е време да погледнем и към по-нетрадиционните такива.

Направихме една обиколка из по-добрите секс магазини в София и обобщихме нещата, които трябва да знаеш за стоките, предлагани в тях.

Какво можеш да откриеш за Него?



Проучването ни сочи, че мъжете предпочитат основно секс козметика. Това включва различни видове лубриканти, спрейове за възбуждане и за задържане на еякулацията, спрейове и кремове за уголемяване на пениса, хапчета за възбуждане, парфюми с феромони и т.н.

От друга страна, можеш да откриеш и най-разнообразни по форма, вид, цвят, материя, размер и начин на приложение мастурбатори. Изкуствени вагини - вибриращи, пулсиращи, разтегливи, също така изкуствени усти и ануси. Материите от които се правят са най-различни, но най-добрите, безспорно са тези от т.нар. кибер кожа.

Това е материал, който почти на 100% имитира истинска кожа, а усещането е супер реалистично. Тук не бива да пренебрегваме и гумените кукли, въпреки, че те едва ли ще се засегнат.

Какво можеш да откриеш за Нея?



Бельо. Можеш да откриеш всичко, което някога се е въртяло в главата ти. Мрежести чорапи и жартиери, интересни прашки и стринг бикини, костюми на медицински сестри, монахини, полицайки и екзотични танцьорки.

Вибратори и масажори. Разнообразието е огромно. Една статия просто не може да събере различните размери, функции, цветове и материи. Трябва да знаеш, че колкото и странни да ти изглеждат на пръв поглед, всяко ръбче по тях е проектирано така, че да носи максимално удоволствие.

Различните модели са направени от различен материал (латекс, силикон, желе, стъкло), и всеки материал създава различно усещане.

Може би най-интересното нещо, което видяхме е вибриращото яйце с дистанционно. Жената го поставя във вагината си, а партньорът ѝ може да го включва и изключва когато пожелае. Употребата му не се ограничава само до спалнята. Може да се използва докато сте на вечеря, на кино или на разходка.

Къде?

Liquid на Солунска 10. Също и на www.liquid.dir.bg Няма как да сбъркаш неоновия надпис и банана, който е и логото на тази марка. Магазина предвидливо е разположен на две нива.

На първото са разположени бельото и костюмите, което ти дава плавен преход от света навън в света на секс играчките.

Със слизането на долния етаж, минаваш покрай забавните неща (свирки, свещи, надуваема кукла магаре и т.н.), през секс играчките (вибратори, масажори, броеници), до дъното на магазина, където са разположени най-екстремните продукти- огромни анални дилда, изкуствени ръце и фетишистки DVD-та.

Тук можеш да откриеш вибриращото яйце с дистанционно, костюмите на медицински сестри, истински противогаз от Втората световна война (който между другото си е в срок на годност и може да се използва в бойни условия) - всичко, което би се сетил, или не, да потърсиш.

Ако пък не знаеш какво точно търсиш, симпатичната продавачка ще те изслуша и ще ти предложи най-доброто за теб решение.

Sexwell на бул. Шипченски проход 5, ул. Граф Игнатиев 49, бул. Витоша 192, пл. Славейков пасаж 3, ул. Ген. Йосиф В. Гурко 19, бул. Сливница 241, ул. Г. С. Ръковски 71, и ул. Алабин 2.

Можеш да ги откриеш и на www.sexwell.bg . Шоурумът на бул. Шипченски проход представлява цял етаж от сграда и в него се разполага огромна колекция от секс играчки.

Там може да се намери на практика всичко, което предлага тази индустрия. Магазина на ул. Граф Игнатиев работи денонощно, така че можеш да пазаруваш от там по всяко време.

Sexwell са и единствените в страната, които предлагат едно от последните постижения при секс играчките- яйца Tenga. Ако все още не си чувал за тях, провери на сайта. Можеш да разчиташ на професионално отношение, компетентни съвети и пълна дискретност.
 

More from View Sofia

More All About Life