Следва

Чудим се дали ни харесва: Аня Тейлър-Джой в тази златна рокля Dior на премиерата на Last Night in Soho

Ваканцията на известните: Леонардо ди Каприо и Камила Мороне на Хаваи

46-годишният Леонардо ди Каприо и 24-годишната Камила Мороне се опитват да защитят максимално личното си пространство от непознати. Но, това е трудна мисия, за наша радост, защото тези двамата, освен че са чудесна двойка, доста се задържаха заедно 

 

Celebrities преди 2 години

За първи път обобщихме 5 неща, които не знаехме за Камила Мороне, любимата на Лео ди Каприо, през август 2019 година. Оттогава до днес, предвижданията ни, че тази работа ще се окаже сериозна, се сбъдват напълно.

Като новото доказателство идва благодарение на неуморния труд на папараците, които издебнаха влюбените на почивка на Хаваите. Заслужени аплодисменти за дебнещите ценни звездни мигове колеги, защото, да припознаеш Лео в този му вид си е висш пилотаж. Дегезиран като на война, мистър Ди Каприо все пак си е той, като от всичко най-много го издава младото му гадже. И двамата са небрежни, отпуснати и с по един кокосов орех в ръка - защото на това място иначе не бива. 

Двойката се държи дискретно, опитвайки се да не привлича излишно внимание. Лео крие лицето си зад маска, а гаджето му усърдно рови през повечето време в телефона.

Всъщност, романсът на двойката продължава от близо четири години. Самите влюбени не говорят за връзката си, така че подробностите около тази любов са малко. Въпреки това, около актьора и модела има куп слухове: твърди се, че са на прага на сватба, като си мисли дори и за деца. Тези "идеи" не са потвърдени от заинтересованите. 

Запознати от обкръжението им твърдят, че Камила и Лео са на мнение, че връзката им няма нужда от официализиране, но и двамата са отдадени един на друг и искрено се обичат.

Камила, която гради и актьорска кариера, освен такава на модел, откровено се надява, че няма да я свързват цял живот с етикета "гадже на Ди Каприо". 

Това би било разочароващо. Вярвам, че самата личност е важна, независимо с кого излиза. Разбирам тази асоциация, но мисля, че с течение на времето тя ще изчезне и ще престане да бъде предмет на обсъждане, казва тя. 

Мороне е известна не само с ослепителния си партньор, но и с втория си баща. Майка й Лусила има връзка с холивудския актьор Ал Пачино от няколко години.

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.