Следва

Какво ново: Vogue Paris вече ще се казва Vogue France

Ким Кардашян с разкошна черно-бяла сесия и приятно интервю за WSJ

41-годишната Ким Кардашян е сластната героиня на новия брой на списание WSJ

 

All fashion преди 2 години

Черно-бялата естетика й отива много на Ким, както й отива и да носи скъп винтидж. Звездата участва във фотосесия, включително и с две версии за корицата на ноемврийското издание на The Wall Street Journal. На едната Ким се появява заедно с арт директора на дамската линия на Fendi Ким Джоунс, на другата е сама, в профил и със затворени очи, а в прилежащото към снимките интервю тя разказа за сътрудничеството си със световноизвестната италианска марка, за което светът научи предния ден.


Ким Джоунс и Ким Кардашян

Става дума за сътрудничеството на марката за бельо, собственост на Кардашян - Skims с Fendi. Атрактивната съвместна работа включва бельо и чорапогащи в неутралните нюанси на Skims, допълнени с логата на двете марки. Новата капсулна колекция включва още рокли, гащеризони и бодита в различни цветове, поли от еластичен трикотаж, клинове и горнища за спорт, бански и горнища за сърф, и дори пухено яке с монограма на Fendi.

Според Кардашян, сътрудничеството с Fendi е резултат от близкото й приятелство с Ким Джоунс. Тя чува от креативния директор на Fendi Джоунс, че служителките в офиса му са фенове на марката Skims и решава да им изпрати куп артикули от линията. През декември 2020 г. Кардашян и Джоунс провеждат първите си разговори, а слуховете за предстояща съвместна колекция изтекоха в пресата това лято. Тогава Ким се появи в Рим с основна цел - работна среща с ръководството на Fendi. Днес вече колаборацията е факт, като се очаква да влезе в продажба от 9 ноември.

Не сме обсъждали добавянето на други артикули към колекцията. Това определено не е в плановете, поне за следващите няколко години", казва Ким за сътрудничеството с Fendi, като уточнява, че все пак планира да добави облекла за йога към колекцията.

В новата си фотосесия за WSJ, Ким позира в дрехи на марката си Skims. В разговор с изданието Кардашян споделя, че в момента отдава всичките си сили на този бизнес, като временно е спряла развитието на козметичната си марка KKW Beauty. Според Ким, тя се е решила на тази стъпка по съвет на Кание Уест. Макар че за развода между нея и Кание се говори от началото на годината, Ким и световноизвестният рапър са в отлични приятелски отношения, като Ким го слуша за всичко, касаещо бизнеса й. 

Кание изрази мнението, че имам твърде много марки и ме посъветва да се съсредоточа върху едно нещо. В този смисъл той е фен на всичко просто, споделя Ким.

Кардашян пояснява, че търси начини да слее своята марка за красота и Skims и планира глобално рестартиране. В бъдеще Ким планира още да отвори собствена адвокатска кантора, с която да предоставя безплатна помощ на нуждаещи се хора, както и да се осигури работа на тези, които преди са лежали в затвора.

Не се виждам просто да се рея на яхта. Мисля, че ще се чувствам добре само ако продължа да работя, обобщава Ким, правейки паралел с баба си, която се пенсионира твърде млада в началото на 80-те години.  

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.