Следва

Какво ново: Vogue Paris вече ще се казва Vogue France

Ким Кардашян с разкошна черно-бяла сесия и приятно интервю за WSJ

41-годишната Ким Кардашян е сластната героиня на новия брой на списание WSJ

 

All fashion преди 2 години

Черно-бялата естетика й отива много на Ким, както й отива и да носи скъп винтидж. Звездата участва във фотосесия, включително и с две версии за корицата на ноемврийското издание на The Wall Street Journal. На едната Ким се появява заедно с арт директора на дамската линия на Fendi Ким Джоунс, на другата е сама, в профил и със затворени очи, а в прилежащото към снимките интервю тя разказа за сътрудничеството си със световноизвестната италианска марка, за което светът научи предния ден.


Ким Джоунс и Ким Кардашян

Става дума за сътрудничеството на марката за бельо, собственост на Кардашян - Skims с Fendi. Атрактивната съвместна работа включва бельо и чорапогащи в неутралните нюанси на Skims, допълнени с логата на двете марки. Новата капсулна колекция включва още рокли, гащеризони и бодита в различни цветове, поли от еластичен трикотаж, клинове и горнища за спорт, бански и горнища за сърф, и дори пухено яке с монограма на Fendi.

Според Кардашян, сътрудничеството с Fendi е резултат от близкото й приятелство с Ким Джоунс. Тя чува от креативния директор на Fendi Джоунс, че служителките в офиса му са фенове на марката Skims и решава да им изпрати куп артикули от линията. През декември 2020 г. Кардашян и Джоунс провеждат първите си разговори, а слуховете за предстояща съвместна колекция изтекоха в пресата това лято. Тогава Ким се появи в Рим с основна цел - работна среща с ръководството на Fendi. Днес вече колаборацията е факт, като се очаква да влезе в продажба от 9 ноември.

Не сме обсъждали добавянето на други артикули към колекцията. Това определено не е в плановете, поне за следващите няколко години", казва Ким за сътрудничеството с Fendi, като уточнява, че все пак планира да добави облекла за йога към колекцията.

В новата си фотосесия за WSJ, Ким позира в дрехи на марката си Skims. В разговор с изданието Кардашян споделя, че в момента отдава всичките си сили на този бизнес, като временно е спряла развитието на козметичната си марка KKW Beauty. Според Ким, тя се е решила на тази стъпка по съвет на Кание Уест. Макар че за развода между нея и Кание се говори от началото на годината, Ким и световноизвестният рапър са в отлични приятелски отношения, като Ким го слуша за всичко, касаещо бизнеса й. 

Кание изрази мнението, че имам твърде много марки и ме посъветва да се съсредоточа върху едно нещо. В този смисъл той е фен на всичко просто, споделя Ким.

Кардашян пояснява, че търси начини да слее своята марка за красота и Skims и планира глобално рестартиране. В бъдеще Ким планира още да отвори собствена адвокатска кантора, с която да предоставя безплатна помощ на нуждаещи се хора, както и да се осигури работа на тези, които преди са лежали в затвора.

Не се виждам просто да се рея на яхта. Мисля, че ще се чувствам добре само ако продължа да работя, обобщава Ким, правейки паралел с баба си, която се пенсионира твърде млада в началото на 80-те години.  

 

More All fashion