Следва

Netflix пуска интервюто с Даяна, нищо, че Уилям не дава

News Екстаз: Защо жените страдат, как да се "върнем в бъдещето" и още...

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази: 

Events преди 2 години

Били Айлиш пусна парфюм

"За мен парфюмите са една от най-големите радости в живота и винаги съм искала да направя парфюм. И то не като Били Айлиш, не като артист, не като певица. Направих парфюм, за да имам парфюм. Няма нищо общо с мен, аз съм просто брандинг, който хората познават. Винаги съм обожавала ванилията, още от дете, когато майка ми ме учеше да правя сладкиши", казва момичето за първото си бюти начинание, което можем да имаме само след няколко дни ОТТУК

 

Facebook вече няма да е Facebook

Марк Зукърбърг е планирал конференция след два дни, на която ще коментира новото име на най-прочутата по нашите ширини социална мрежа и мотивите зад ребрандирането й. 

via GIPHY 

Почина Джеймс Майкъл Тайлър, Гюнтер от "Приятели"

Актьорът си отиде на 59 години от рак, с който е диагностициран през 2018 г. Наричан "Седмият приятел", той ще липсва на всички, обичащи може би най-хубавия ситком ever. 

 

 

Eau de Jacquemus?

Талантливият френски дизайнер - Симон Жакму - навлиза в бюти индустрията. Очакваме продуктите за красота Jacquemus в началото на следващата година, парфюм и още нещо...

Аня-Тейлър Джой вече е посланик на Dior

Което не изненадва никого, предвид постоянното й обличане в луксозния френски бранд, От сега нататък ще виждаме Аня в реклами на: аксесоари, козметика, грим и дрехи с етикет Christian Dior.

Telfar започва да прави outwear 

Ще има пъфър чанти, якета, бомбери, може би само за мъже, но нас това не ни спира...


Чантите на Telfar Clemens или Birkin за бедни, и защо са най-големият хит на деня


Селена Гомез е гадже с Крис Еванс 

Знаем това: 1) защото не живеем в пещера и 2) по-конкретно от едно Tik Tok видео, в което разплакана мацка казва: "Селена, ти можеш да имаш всеки - ВСЕКИ - мъж в света, аз съм болно луд фен на Marvel, моля, не пипай поне Крис Еванс." Смешно, смешно, но tweet-ът долу има почти 2000 споделяния - жените страдат.

 

Аврил Лавин обяви световно турне

Ако ви се живее в 2009-та, то можете да го направите през 2022-ра в Холандия, Германия, Полша, Италия, Швейцария, Чехия, Австрия, Франция, Обединеното кралство и Белгия, слушайки Аврил Лавин на живо.

Райън Гослинг ще играе Кен (да, Кен на Барби)

А неговата Барби ще е Марго Роби... Грета Гъруиг режисира игрален филм за Куклата на куклите и потенциалният каст много ни харесва... Според достоверни източници Райън първоначално отхвърля ролята, но очевидно размисля и ще е новото гадже на Барби, найс!

via GIPHY

Да, Fendi + Skims е факт!

Forgive me, Father, for liking Fendi X Skims. Amen! 

Новият ботуш Yeezy и колаборацията на Йе с McDonald's

За обувката - наричат я грозна, по традиция както с почти всеки нов модел Yeezy, но определено има нещо симпатично в тези ботуши, приличащи на puffer яке, или според интернет - на краката на единия извънземен от "Лило и Стич".

 

А относно хапването - слух е, че Йе (повече за прекръстването му - ТУК) ще колаборира с фастфууд ресторанта, защото в последно време често е забелязван там - един път с Ким след SNL (Четете още: Ким К като водещ на SNL и Светата Balenciaga Троица), втори път в Берлин, и още, да не изброяваме всички. Знаем, че г-н Уест си поръчва:

- Голямо карамел фрапе
- Chichen Tasty 
- Средни картофки
- Голям шоколадов шейк
- Три броя люти крилца
- 6 барбекю соса

Явно менюто му ще е нещо подобно... 

Vetements се кефят на охранителните униформи

Помните ли DHL тениските на Vetements? Е, това са "новите те"  - ежедневно, забавно смесване на високата мода и бита. Бихте ли? 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 3 седмици

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.