Netflix пуска интервюто с Даяна, нищо, че Уилям не дава

Netflix пуска интервюто с Даяна, нищо, че Уилям не дава

Пети сезон ще бъде предпоследният на сериала "Короната"

 

Част от интервюто на принцеса Даяна с журналиста Мартин Башир от 1995 г., излъчено по BBC, скандално и сочено като причината за окончателния разрив между Принцесата на народа и семейството на съпруга й, ще намери място в петия сезон на The Crown, изключителният сериал на Netfli. Любопитното е, че принц Уилям неколкократно в последните месеци изказва недоволството си от факта и настоятелно моли интервютао да не се интерпретира повече, независимо от какви подбуди и с каква цел.

Петият сезон на популярния сериал "Короната" ще включва цял епизод, посветен на интервюто, в което Даяна прави прочутата си изповед: "В този брак бяхме трима", визирайки дългата извънбрачна връзка на Чарлз и Камила, датираща още отпреди брака й с престолонаследника. Твърди се, че само този епизод oт сагата струва на Netflix милиони. 


Изнудена ли е Даяна за ОНОВА интервю, което слага край на брака й с Чарлз


Решението на платформата все пак да излъчи епизода с интервюто е в противоречие с желанието на големия син на Даяна - принц Уилям. Синът на Ди призовава многократно това  интервю да не бъде излъчвано никога повече.

Въпреки това, по информация на Netflix, епизодът ще бъде излъчен точно както и планирано.

Създателите на "Короната" виждат интервюто като ключов момент в петия сезон. Според сценаристите, изпълненият с драми брак между принцеса Даяна и принц Чарлз е довел до въпросният разговор с журналиста, като последствията от решението на Даяна да говори публично определят посоката на по-нататъшния й живот. 

Иначе, сезон 5 ще е предпоследен. Елизабет Дебики ще играе Даяна, а Доминик Уест - Чарлз.


Ди в пълен блясък: тоалетите на Даяна върху снагата на Ема Корин в The Crown Season 4


Сред останалите в каста са Имелда Стантън (Елизабет), Джонатан Прайс (Принц Филип), Лесли Манвил (Принцеса Маргарет) и Оливия Уилямс (Камила Паркър-Боулз). 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.