Следва

Разгръщаме "Френският бюлетин" на уникалния Уес Андерсън

Netflix пуска интервюто с Даяна, нищо, че Уилям не дава

Пети сезон ще бъде предпоследният на сериала "Короната"

 

Movies & TV преди 2 години

Част от интервюто на принцеса Даяна с журналиста Мартин Башир от 1995 г., излъчено по BBC, скандално и сочено като причината за окончателния разрив между Принцесата на народа и семейството на съпруга й, ще намери място в петия сезон на The Crown, изключителният сериал на Netfli. Любопитното е, че принц Уилям неколкократно в последните месеци изказва недоволството си от факта и настоятелно моли интервютао да не се интерпретира повече, независимо от какви подбуди и с каква цел.

Петият сезон на популярния сериал "Короната" ще включва цял епизод, посветен на интервюто, в което Даяна прави прочутата си изповед: "В този брак бяхме трима", визирайки дългата извънбрачна връзка на Чарлз и Камила, датираща още отпреди брака й с престолонаследника. Твърди се, че само този епизод oт сагата струва на Netflix милиони. 


Изнудена ли е Даяна за ОНОВА интервю, което слага край на брака й с Чарлз


Решението на платформата все пак да излъчи епизода с интервюто е в противоречие с желанието на големия син на Даяна - принц Уилям. Синът на Ди призовава многократно това  интервю да не бъде излъчвано никога повече.

Въпреки това, по информация на Netflix, епизодът ще бъде излъчен точно както и планирано.

Създателите на "Короната" виждат интервюто като ключов момент в петия сезон. Според сценаристите, изпълненият с драми брак между принцеса Даяна и принц Чарлз е довел до въпросният разговор с журналиста, като последствията от решението на Даяна да говори публично определят посоката на по-нататъшния й живот. 

Иначе, сезон 5 ще е предпоследен. Елизабет Дебики ще играе Даяна, а Доминик Уест - Чарлз.


Ди в пълен блясък: тоалетите на Даяна върху снагата на Ема Корин в The Crown Season 4


Сред останалите в каста са Имелда Стантън (Елизабет), Джонатан Прайс (Принц Филип), Лесли Манвил (Принцеса Маргарет) и Оливия Уилямс (Камила Паркър-Боулз). 

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.