Следва

Мамо, влюбена съм в Джаред Лето за Vogue; гадже, ако четеш това, прости ми...

Какво ново: Vogue Paris вече ще се казва Vogue France

Първият брой е посветен на индивидуалността, свободата на изразяване и общността

All fashion преди 2 години

Ноемврийският брой на Vogue Paris ще излезе под ново име. Списанието вече ще се казва Vogue France, което бе съобщено в Instagram профила на изданието.

Анна Уинтор е човекът, предложил да се премахне споменаването на Париж в заглавието на списанието. Причината е придържането към новата международна политика на издателство Condé Nast. Много френски редактори осъдиха позицията й. 

„Потисничеството е придружено от редакционна, дори идеологическа подмяна и мащабни социални пренастройки“, пише вестник Le Figaro .

Първият брой на актуализираното списание изследва и реинтерпретира културното наследство на Франция. Посветен е на индивидуалността, свободата на изразяване и общността. В редакционна статия Vogue Paris обяснява промяната в името с желанието да прослави не само Париж, но и културата на цяла Франция - от Париж до Марсилия, от Лил до Страсбург.

Припомняме, през пролетта стана известно напускането на Еманюел Алт от поста главен редактор на Vogue Paris. Тя бе наследена от Южени Трошу, чиято позиция в списанието е буквално „Ръководител на редакционното съдържание“.

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.