Следва

Ден на народните будители: разказваме за сестрите Стела и Ралица Каменови и как карат да заживеят наново потъналите села на България

Ирина Шейк и Кандис Суейнпоъл - другото име на съблазънта за CR Fashion Book

Ирина Шейк и Кандис Суейнпъол излязоха в "гореща" редакционна статия за CR Fashion Book

 

Celebrities преди 2 години

Модерна кабаретна естетика, много гола плът, украсени шии, уши и китки - октомврийско тържество на сексапила поднася изданието на Карин Ройтфелд CR Fashion Book. В двете главни роли са топмоделите Шейк и Суйнпоъл, а зад камерата е Емануел Санчес. 

Ослепителните костюми, първи дружки на фигурите на моделите, идват от AREA, бельото е на Paco Rabanne и Gucci, а роклите и обувките - на Blumarine, Vera Wang, Saint Laurent и Michael Schmidt. Останалото са крака, деколтета, дупета, скули, зелени очи, плътни устни, бели зъби и прочие атрибути на вечно покоряващия дамски сексапил.  

Зад CR Fashion Book стои бившият редактор на Vogue Paris Карин Ройтфелд.

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 17 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.