Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Няма сладък, мек и щадящ начин да ви кажем, че астрологичната прогноза за ноември е разхвърляна и трескава. Хубавата страна на нещата е, че ноември предоставя възможност да си изцапаме ръцете, да се борим с големите въпроси от живота и да излезем от месеца с постижения и чудеса от храброст. Единственият изход обаче е през калта.

Всичко започва с експлозивно Новолуние в Скорпион на 4-ти. Новолунията са буквално "ново време за нови неща", а това конкретно образува точна опозиция с Уран - планета на гениалните прозрения и неочакваната промяна. След това, на 5 ноември, комуникационна планета Меркурий (най-накрая излиза от пост-ретроградната си сянка и изследва нова територия) се премества в потайния Скорпион, докато Венера се измества в тихия и строг земен Козирог. Поради предстояща си ретроградност, Венера остава в Козирог до март 2022 г., което ни дава допълнително време да се съберем.

Колкото и да искаме да продължим напред, поредица от предизвикателни аспекти между 10 и 17 ноември правят така, че да не можем да бързаме напред. Неочаквани пречки ни позволяват да тестваме целостта на плановете и желанията си. След това на 19-ти предстои Лунно затъмнение в Телец, което разтърсва нещата и ни кара постоянно да започваме отначало.

Сезонът на Стрелеца започва на 21-ви и Меркурий влиза в този знак на 24-ти. Въпреки че нещата от тази гледна точка няма да са толкова напрегнати в последната третина на месеца, официално сме в сезона на затъмненията (следващото затъмнение е на 4 декември), в което времето се ускорява и сме по-чувствителни от обикновено към ръцете на съдбата. 

Хороскоп

Още от Astro