Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Този месец, Овни, е време за психологическо разтоварване и шанс да освободите място в ума си, така че по-голямото изобилие и други добри неща текат по пътя ви. С могъщия Марс, вашият владетел, и със Слънцето в мощния Скорпион, вие ще сте готови да погледнете под повърхността на нещата и да осъзнавате нови истини. Това, което откриете, може да промени живота ви към по-добро.

Когато комуникативният Меркурий се премести в Скорпион на 5 ноември, ще успеете да осъзнаете колко много ви е задържало вашето негативно мислене. Промяната на възгледи и чувства към ключова ситуация може да направи чудо, каквото не се предполагали. Със Суперлуна и Новолуние в Скорпион, противопоставящи се на радикалния Уран на 4-то число, има вероятност да сте готови за ново начало. Може дори да вземете моментално решение да се отдалечите от всичко, което ви притеснява. Не бъдете прекалено прибързани обаче. Ще си струва първо да се обмислят последствията.

Пищната Венера влиза в Козирог на 5 ноември, което ще ви помогне да се разбирате с хора, които могат да ви подкрепят, докато постигате целите си. Ще знаете кой е полезен и кой не, и ще се ориентирате към първия за своя радост.

Този месец може да ви накара да поставяте под въпрос много неща, особено тези, които сте приемали за даденост. Фокусът върху Скорпиона ви насърчава да мислите дълбоко и да разберете защо правите определени неща. Възможно е да имате съпротива срещу промяната, но ако сте готови да запазите отворен ума си, повечето аспекти от живота ви могат да се подобрят.

Много от проблемите, които изпитвате, ще се въртят около финанси, власт и бизнес дела. По време на Пълнолунието и Лунното затъмнение на 19-ти, ще сте готови да пуснете нещо, което е загубило своята привлекателност или вече не работи за вас. Не се задържайте повече от необходимото; нещо по-голямо и важно чака зад ъгъла.

Преминаването на Слънцето в авантюристичния Стрелец на 21 ноември ще почувствате като облекчение. Ако сте имали достатъчно интензивни проблеми, тогава ще сте готови да хвърлите поглед към нови възможности, да помислите за ваканция или да потърсите преживявания, които да ви вълнуват и предизвикат.

Най-накрая на месеца, на 24-ти, комуникативният Меркурий преминава в знака на Стрелеца, давайки време да съберете нови знания, които да помогнат за проправянето на пътя към едно вълнуващо бъдеще. 

Хороскоп

Още от Astro