Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2021

Astro преди 2 години

Козирози, има положителен фокус върху вашия 10-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, този месец, така че следващите седмици ще бъдат време на динамично взаимодействие и завладяващи срещи. Със Слънцето и огнения Марс в Скорпион ще се съсредоточите върху хората от живота ви, които имат сила и влияние.

А благодарение на разумния Меркурий, преминаващ в Скорпион на 5 ноември, разговорите в ежедневието ви ще бъдат интензивни и продуктивни; ще почувствате, че стигате някъде и че всяка нова връзка може да доведе до положително развитие.

Мощната суперлуна на Новолунието в Скорпион на 4-ти е голяма работа! Тази пронизваща лунна фаза е отлична за стартиране на нова връзка, която да доведе до успех в бизнеса, връзка със сродна душа или приятелство, което продължава цял живот. И ако наистина имате късмет, може да удрарите и комбинация от трите. Някой, когото срещнете, може да промени съдбата ви, което е много вълнуващо.

Романтичната Венера се премества във вашия знак на 5 ноември, смекчавайки всички твърди и остри ръбове на любовния ви живот и насърчавайки да посегнете към хора и отношения, които имат вашата енергийна вибрация. Ако сте склонни да държите хората на разстояние, докато не ги опознаете по-добре, Венера ще помогне да станете по-доверчиви и готови да протегнете ръка.

Лунното затъмнение през този месец в чувствения Телец и във вашия 5-ти дом, дома на удоволствието и творчеството, на 19 ноември е още един силен момент, който може да съвпадне с развиваща се страст към някого. Ако откриете, че си падате по някого до уши, енергията на затъмнението ще играе основна роля в това. Въпреки това би било разумно да не бързате с нищо, защото енергията на затъмнението понякога може да изкриви чувствата и да причини проблеми по-късно.

Накрая на месеца, на 21-ви, Слънцето се премества в Стрелец и във вашия 12-ти дом, дома на духовните преживявания, мечтите, сънищата, последвано от веселия Меркурий три дни по-късно. Ако сте готови да се "раздвижите", самоусъвършенстването може да играе голяма роля в живота ви през следващите четири седмици. 

Хороскоп

Още от Astro